Razbit avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
neznanka
Sramežljivka
Sramežljivka

Razbit avto

Neprebrana objava Napisal/-a neznanka »

Razbila sem 1.avto vredenbil okol 1000evrov,malo km ,rablen majhen. Razbila sem sovoznikovo stran,havbo,okno sovoznikovo,sprednje luci.Sem ga peljala k avtomehaniku rekel je da bi popravilo stalo 2000evrov ali vec.Motor se deluje. Kaj naj naredim?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

si bila ti kriva v nesreči? kakšno zavarovanje imaš sklenjeno za avto?

to sta prvi vprašanji...
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

pordas razbitega kaksnemu, ki bo koristno porabil ali naprej prodal avto dele, ti pa kupis novega.

mela sem podoben problem, pa niti ni bilo toliko razbito, kot ti opisujes, pa je bil ocenjen totalka. cel je bil vreden 1500eur, za razbitega sem dobila 800. kar v redu
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

*frisko* napisal/-a:pordas razbitega kaksnemu, ki bo koristno porabil ali naprej prodal avto dele, ti pa kupis novega.

kr tako, greš v trgovino kot bi kupovala štruco kruha ter kupiš nov avto...simpl ko srbski pasulj... :D

blagor milijonarjem... :D :D :D
Doutzen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Doutzen »

Kdo pa je rekel, da moraš biti milijonar, da si lahko privoščiš avto? Če bo šla v to, bo najbrž kupila takega, ki ji je finančno dosegljiv. *frisko* je pač podala predlog, ni pa bilo mišljeno, da se avto gre kupit na brzino in se v 5 min odločiš katerega boš kupil, kot če greš v "soseda" po štruco kruha.
neznanka
Sramežljivka
Sramežljivka

Jochie napisal/-a:si bila ti kriva v nesreči? kakšno zavarovanje imaš sklenjeno za avto?

to sta prvi vprašanji...

Imam osnovno zavarovanje,kriva sem bila jaz.Šla sem iz ceste,k sreč v nobenga druzga,meni nič sam avtu
neznanka
Sramežljivka
Sramežljivka

*frisko* napisal/-a:pordas razbitega kaksnemu, ki bo koristno porabil ali naprej prodal avto dele, ti pa kupis novega.

mela sem podoben problem, pa niti ni bilo toliko razbito, kot ti opisujes, pa je bil ocenjen totalka. cel je bil vreden 1500eur, za razbitega sem dobila 800. kar v redu

Pri meni je point da je avto k ga nima vsak daewoo matiz
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

mislim, da bi bilo najlažje, da če imaš kakšnega kolega, ki se spozna na kšeftanje z avti in/ali rezervnimi deli, da avto po delih sama prodaš. tako boš iztržila največ, čeprav bo prodaja mogoče dolgotrajna.

potem pa še kaj denarja zraven pa drugega kupit...najbolj se splača pripeljati novejši avto iz tujine, ki ga zaplenijo ljudem, ki ne morejo več plačevati lizinga. ti avti se prodajajo na avkcijah, ampak imam izkušnje, da enega znanca tip iz Italije samo pokliče in mu pove, kakšen avto ima, tako da znanec pride samo z denarjem in prikolico gor... cene so nizke v primerjavi s tržno vrednostjo avta...se mi zdi, da se da avto, katerega tržna vrednost dosega 10.000€, da dobiti za 6.000€...torej če poznaš kakšnega, ki se ukvarja s to preprodajo avtov, lahko tu dobiš dober novejši avto za manjši denar.

več ti pa ne znam pomagat...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Jochie napisal/-a:da avto po delih sama prodaš. tako boš iztržila največ, čeprav bo prodaja mogoče dolgotrajna.

Saj veš kaj to pomeni ne? Nekaj tedensko ali celo mesečno "razšraufavanje" avta na tvojem dvorišču...mast pade na tla, olje se polije, deli ostajajo razmetani....štala totalna.

Imo je najboljše, da avto prodaš kakemu "odpadarju", ki bo potem avto prodal naprej po delih. Pokasiraš lahko kakih 600€, to je to. S tem, da moraš vedet, da bo potem un prodal dele za približno enkrat več. Ampak vseeno je to imo dost boljša opcija, kot da ti hodjo domov šraufat avto...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
neznanka
Sramežljivka
Sramežljivka

Niti ne poznam nobenga od frendov da bi šravfal
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

kaj pa se je zgodlo?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Je opisala v enem od svojih postov. Zletela je s ceste, bila je edina udeleženka.

Najbolje, da daš oglas na net, pa boš vidla, če je kakšno zanimanje. Upam, da ti uspe urediti. Srečno :)
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a OrangeLady »

avto prodaj in si kupi drugega podobnega :) najceneje prideš skozi :)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

še enkrat sprašujem, tokrat bolj direktno...ste ve tako premožne, da loh tak simple kr drug avto kupite? :eek: :eek: :eek:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Saj ni treba, da se kupi nov avto. Lahko rabljenega.
Tud ta njen Daewoo matiz ni ravno nek posebno drag stroj (še napisala, da bil vreden 1000€) :D

Čimprej prodat, da je mir s tem :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Odgovori