Zanima me, ce ste ze potovale kdaj na ta nacin, kera agencija ima najboljse ponudbe in koliko casa pred odhodom so znane ponudbe (predvidevala sva, da bi sla 19. 7.).
Hvala

*slamca* napisal/-a:Last minute ma dons že usaka agencija, če ne drgač se pa najde kšna varianta na odklopu al pa podobnih internetnih straneh. Določene hotele včasih znižajo tut za 20k al pa clo več, kar se pa ne zgodi ravn dostkrat. Js sm recimo letos čakala, da bojo en hotelčk na Santoriniju spustil za prbližn tok, pa se to žou ni zgodil, grem pa u tork zato na Kos, tut last minute varianta in upam, da bo use kt je treba-med drugim tut, da nau moj lubi na avionu sedeu 5 vrst pred manoDrgač grem pa z Intelekto, za 2tedna in bom kritiko podala po mojih počitncah. Morm pa povedat, da me ta drug tedn praktičn zastonj pršu, tko da je bla cena res nora.
Kar se pa tiče first minute al pa last minute razmerja u ceni, pa mislm, da je čis odvisn kaj dubiš, dostkrat namreč last minute znižajo ceno do res čis spodne meje, tko da se ne morm strinjat, da je first minute cenej-je pa res, da si tm zberš točn tist kar hočš met...nvem no, sj pravm-kokr maš srečo da kj "urajmaš"