Kompas, nikoli več!
Ah dej nehi ti, sej sem napisala, da sem letos bila v Alanyji že TRETJIČ prvič v 3 zvezdice in je blo super vse od hrane naprej,...letos pa ne, zato vem kateri hoteli so bili ponudeni in kateri ne.
Lani, v našem kraju ni blo ponudenega tega hotela, tudi ene 3 agencije poslujejo šele eno leto....na novo..
Kako upaš bit tako omejena, da misliš, da so vse ponudbe povsod enake.
Sicer pa, za konec nam je danes kompasova predstavnica v našem kraju (rekla je, čeprav nebi smela) povedala razloge in vzroke, zakaj so se taki kiksi začeli dogajat in posredno dala vedet, da vodijo na sedežu v Lj...svojevrstno "politiko" itd.
Aja, glede spletne strani hotela, je več kot 50% slik super retuširanih, popravljenh in dodanih, katerih v realnosti tam sploh ni,
Lani, v našem kraju ni blo ponudenega tega hotela, tudi ene 3 agencije poslujejo šele eno leto....na novo..
Sicer pa, za konec nam je danes kompasova predstavnica v našem kraju (rekla je, čeprav nebi smela) povedala razloge in vzroke, zakaj so se taki kiksi začeli dogajat in posredno dala vedet, da vodijo na sedežu v Lj...svojevrstno "politiko" itd.
Aja, glede spletne strani hotela, je več kot 50% slik super retuširanih, popravljenh in dodanih, katerih v realnosti tam sploh ni,
-
- Sramežljivka
*mala* napisal/-a:Zato pa nekateri ne verjamemo slepo ponudbi agencij in preverimo hotele na tripadvisor.com.
Točno oz. celo ime hotela je pa kakšno?
tudi mene to zanima, ze zaradi same preventive
-
- Cosmopolitanka
juliet napisal/-a:Ah dej nehi ti, sej sem napisala, da sem letos bila v Alanyji že TRETJIČ prvič v 3 zvezdice in je blo super vse od hrane naprej,...letos pa ne, zato vem kateri hoteli so bili ponudeni in kateri ne.
1. Lani je bil ta hotel. Diamond, preko kompasa:

2. Ti si omejena. Jaz ne rabim veliko, da sem zadovoljna, le da je osebje prijazno, hrana dobra in da je čisto pa celo. Ne vem kako si ti lahko omejena, da pričakuješ ne vem kaj od 3* v Turčiji, glede na to, da imaš za moje pojme visoke kriterje.

3. Slike, ki sem jih pogledala na njihovi spletni strani so realne...
In sploh ne vem kaj ima veze to, da si bila že 3x tam. Pa si mogla ostat pri hotelu v katerem ti je bilo kul.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
juliet napisal/-a:Sicer pa, za konec nam je danes kompasova predstavnica v našem kraju (rekla je, čeprav nebi smela) povedala razloge in vzroke, zakaj so se taki kiksi začeli dogajat in posredno dala vedet, da vodijo na sedežu v Lj...svojevrstno "politiko" itd.
In kakšna je ta politika?
Aja, BTW za katero agencijo pa ti delaš?

taka protireklama mora biti z vzrokom

Pa zakaj bi a_pikica_a lagala? Veliko bolj verjamem njej, kot pa tebi.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Da sem bila že 3x tam sem povedala zato, da uvidiš, ampak nisi, da poznam ponudbo, in razlike,kdaj se šteje za v redu in kdaj ni podobna nobeni stvari,..v hotelu Kleopatra Beach, nekje je ta hotel kategoriziran pod 3, nekje pa kot 4 zvezdice,je bilo od hrane do osebja super. Nato v hotelu Sultan Sipahi Resort, je vrhunsko.
- letos v SSR nisem šla, ker ga ni bilo v ponudbi (kao oziroma baje je postal pre-drag), nevem po katerih merilih!?
- Glede na to da je v Kleoptra beach 3 (nekje nevem zakaj, je ocenjen na 4, večinoma pa 3,vsaj še lani je bilo tako), ponudba bila zelo v redu, sem tudi letos v hotelu s 3 zv. pričakovalo podobno, ne pa toliko bistveno slabše!
- Slike pa nikakor niso realne, nevem katere si ti gledala, teh definitivno ne, določene slike z pripravljenimi jedmi niso iz hotela Diamond, tako kot je na slikah, -so bile jedi pripravljene v hotelu SSR, taka kopalnica kot je na sliki je mi tudi nikakor nismo imeli, tudi takih razkošnih rdečih zaves in prtov kot so na sliki, jih tam na licu mesta ni bilo. Po slikah sodeč izgleda bazen slikan iz ptičje perspektive kot olimpijski, kar je v realnosi spet daleč od resnice, opazno je tudi da so senčniki na slikah s programom dodani,..seveda tudi teh ni bilo! Tako da res nebi vedela katere slike si ti gledala. Zanimivo pa vsekakor.
- je pa res, da je hotel 18 letnim mulčkom, ki so prvič bili v življenju izven Slovenije bil kar ok.
- letos v SSR nisem šla, ker ga ni bilo v ponudbi (kao oziroma baje je postal pre-drag), nevem po katerih merilih!?
- Glede na to da je v Kleoptra beach 3 (nekje nevem zakaj, je ocenjen na 4, večinoma pa 3,vsaj še lani je bilo tako), ponudba bila zelo v redu, sem tudi letos v hotelu s 3 zv. pričakovalo podobno, ne pa toliko bistveno slabše!
- Slike pa nikakor niso realne, nevem katere si ti gledala, teh definitivno ne, določene slike z pripravljenimi jedmi niso iz hotela Diamond, tako kot je na slikah, -so bile jedi pripravljene v hotelu SSR, taka kopalnica kot je na sliki je mi tudi nikakor nismo imeli, tudi takih razkošnih rdečih zaves in prtov kot so na sliki, jih tam na licu mesta ni bilo. Po slikah sodeč izgleda bazen slikan iz ptičje perspektive kot olimpijski, kar je v realnosi spet daleč od resnice, opazno je tudi da so senčniki na slikah s programom dodani,..seveda tudi teh ni bilo! Tako da res nebi vedela katere slike si ti gledala. Zanimivo pa vsekakor.
- je pa res, da je hotel 18 letnim mulčkom, ki so prvič bili v življenju izven Slovenije bil kar ok.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
juliet napisal/-a:Po slikah sodeč izgleda bazen slikan iz ptičje perspektive kot olimpijski, kar je v realnosi spet daleč od resnice
Ma daj, že na sliki hotela na Kompasovi strani (ista slika je prilepljena par postov višje) je jasno vidno, da je bazen širok okrog 5 metrov, ne pa 25.
Poskušaš diskreditirat nasprotno stran s tem, da jih primerjaš z 18-letniki, ki so šli prvič v tujino, čeprav si ti tista, ki daje vtis, kot da si prvič imela opravka s turistično agencijo in katalogom.
Re: Kompas, nikoli več!
juliet napisal/-a:Iosebje je jedlo z gosti v jedilnici in tako dalje...
A sem edina čudna tukaj, ker mene to sploh ne oz. me ne bi motlo? Al je to zato, ker nimam kola v riti?

Pa saj ne smrdijo, ne kradejo hrane iz tvojega talarja, ti ne rigajo na ušesa... Vrjetno.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
- Cosmopolitanka
Ok, meni je to ze smesno
Prav, pa vstrajaj pri svojem.
Stavim, da zastonj prevoza na Kleopatrino plazo in nazaj tudi nisi dobila, ane?
Aja, pa da osebje ima rado Slovence in da obcasno uporablja slovenske izraze, da se ti priraste k srcu, tudi tega vrjetno ni bilo.
Aja, in stavim, da ko (ce si) odsla na izlet ti tudi zajtrka niso zapakirali ob 4.30 zjutraj, ane?

Prav, pa vstrajaj pri svojem.
Stavim, da zastonj prevoza na Kleopatrino plazo in nazaj tudi nisi dobila, ane?

Aja, pa da osebje ima rado Slovence in da obcasno uporablja slovenske izraze, da se ti priraste k srcu, tudi tega vrjetno ni bilo.
Aja, in stavim, da ko (ce si) odsla na izlet ti tudi zajtrka niso zapakirali ob 4.30 zjutraj, ane?
-
- Cosmopolitanka
Re: Kompas, nikoli več!
renatka_ napisal/-a:juliet napisal/-a:Iosebje je jedlo z gosti v jedilnici in tako dalje...
A sem edina čudna tukaj, ker mene to sploh ne oz. me ne bi motlo? Al je to zato, ker nimam kola v riti?![]()
Pa saj ne smrdijo, ne kradejo hrane iz tvojega talarja, ti ne rigajo na ušesa... Vrjetno.
Mah jaz se tega ne spomnem. Pa tudi ce bi, me nebi motilo.
Vidim, da sploh ne razumeš o čem in zakaj se gre, a imaš sploh kaj izobrazbe? Udarjaš 100% mimo, sploh se ne gre za to kar ti omenjaš. A nisi nikoli slišala za določene standarde, uzance, verjamem da tega izraza sploh ne razumeš.
Sploh pa ko se gre za turistično agencijo, kot je Kompas, ki je imela določene kompetence, a v zadnjem obdobju ni več vedno tako.
A si že slišala za ime J. Pergar? Mogoče veš kaj je zagovarjal na javnih predavanjih? In,...kaj sedaj vodi in kakšno vizijo je zagovarjal?
Brezveze tu karkoli komentirat s takimi kot si ti, ker sploh ne razumeš glavne poante vsega skupaj, kaj šele kompleksnejšega ozadja.
Sploh pa ko se gre za turistično agencijo, kot je Kompas, ki je imela določene kompetence, a v zadnjem obdobju ni več vedno tako.
A si že slišala za ime J. Pergar? Mogoče veš kaj je zagovarjal na javnih predavanjih? In,...kaj sedaj vodi in kakšno vizijo je zagovarjal?
Brezveze tu karkoli komentirat s takimi kot si ti, ker sploh ne razumeš glavne poante vsega skupaj, kaj šele kompleksnejšega ozadja.
juliet napisal/-a: A nisi nikoli slišala za določene standarde, uzance, verjamem da tega izraza sploh ne razumeš.
No daj, razloži nam, za kakšne uzance naj bi tu šlo.
Uzance so avtonomni vir prava, ki ga ne tvorijo državni organi, ampak nastaja spontano med pravnimi subjekti, tipično v gospodarskem pravu. Za tiste, ki morda res ne veste, ni ravno splošno znan izraz