Jezikovna potovanja

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

AAAA!
Loda
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 3
Na forumu od: 12. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Loda » 12. Mar. 2012 17:49

Pozdravljeni!
Letos ima hčerka sv. birmo in sva se z možem odločila, da ji za darilo kupiva dvo tedensko potovanje v Britanijo. Gledala sva ponudbe pri Kompasu, ki so za približno 500€ slabše, a ponujajo podobne možnosti, dejavnosti,... Zanima me, če ima kdo izkušnje z jezikovnimi tečaji pri Intelekti (mogoče, če je kdo obiskal London Croydon, Royal Russell College-Churchill Hous ali pa Oxfords Brooks University-Embassy CES). Upam, da se najde kdo, ki bo znal kakorkoli pomagat. :)
AAAA!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 8839
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 12. Mar. 2012 17:54

Lahko rečem samo to, da super darilo! :wink:

Sem pa sama bila preko Kompasa in je bila dejansko nepozabna izkušnja. Žal pa nisem ravno v pomoč :D (imamo pa že nekaj podobih tem, kjer bi se našel kak nasvet.)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
AAAA!
Loda
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 3
Na forumu od: 12. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Loda » 12. Mar. 2012 18:00

*mala* napisal/-a:Lahko rečem samo to, da super darilo! :wink:

Sem pa sama bila preko Kompasa in je bila dejansko nepozabna izkušnja. Žal pa nisem ravno v pomoč :D (imamo pa že nekaj podobih tem, kjer bi se našel kak nasvet.)Hvala za odgovor! Ja prva hčerka je že šla s Kompasom in je tudi zelo pohvalila, sva pa naročila letos še Intelktin katalog, kjer so mi ponudbe še nekoliko bolj všeč pa tudi cene so kar za nekaj evrov nižje.. Na internetu večinom najdem samo forume, kjer se piše glede Kompasa, tako da sem se odločila da sama odprem za Intelktum. Če mogoče imaš kakšen link od foruma o Intelktumu mi prosim prilimaj.
AAAA!
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 645
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 12. Mar. 2012 18:12

Jaz sem bila z Intelekto pet let nazaj v Londonu in jih lahko samo pohvalim, ker je blo vse super (vsaj meni no, eni ki so bli so se pritoževali nad vsem). :D
AAAA!
Loda
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 3
Na forumu od: 12. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Loda » 12. Mar. 2012 19:46

HuDoBa napisal/-a:Jaz sem bila z Intelekto pet let nazaj v Londonu in jih lahko samo pohvalim, ker je blo vse super (vsaj meni no, eni ki so bli so se pritoževali nad vsem). :D


No fino.. :) Nad čem pa so se večinoma pritoževali? :)
AAAA!
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 645
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 12. Mar. 2012 20:14

^^Ah ti na kere sem mislila, predvsem nad hrano (neki razvajenci so bli)...itaq so cele dneve preživeli v sobah z alkoholom ob sebi, tak da njihovo mnenje ne šteje glih :)
AAAA!
Uporabniški avatar
New Intelligence
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 8
Na forumu od: 17. 2. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a New Intelligence » 22. Jun. 2016 11:48

Pridruži se številnim "cool" mladim s celega sveta :cool:

​P​oletni programi v Kaliforniji (ZDA​)​ potekajo na eni izmed najboljših univerz na svetu - University of California Los Angeles.​ ​Nadvse uspešni izobraževalni programi, ki se poleti izvajajo v Los Angelesu, so idealna priložnost za pridobivanje novih znanj in veščin, odkrivanje razsežnosti področja zanimanja in sklepanje novih poznanstev, predvsem pa za spoznavanja prestolnice zabave - Los Angelesa​.​

V sklopu programa naši udeleženci​ ​v družbi študentov celega sveta bivajo na capusu UCLA,​ ​spoznajo tipično življenje ameriških študentov ter​ ​razvijajo svoje talente na področju pisane in govorjene angleške besede oz.​ ​ostalih​ ​interesnih področjih (podjetništvo, film, režija, računalništvo...).

Več informacij o omenjenem programu ​in ceno ​bo​ste​ našl​i​​ ​na ​http://mynewintelligence.com/experiences/browse-la/​,​ našem FB https://sl-si.facebook.com/MyNewIntelligence,​ ​predvsem pa ​vam​ svetujemo ogled videa http://www.youtube.com/v/WbGeXH5UWUs, ki smo ga po​sneli ​z ​našimi​ udeleženci.

Za poletni program lahko pridobiš tudi štipendijo :D

​Se vidimo v Kalifoniji :lol:

New Intelligence Slovenija
tel: 0590 288 00
http://www.mynewintelligence.com

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov