Zainteresiran ali ne?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5080
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 15. Jan. 2018 20:01

Kdo bi vedel :nixweiss: , ok porocaj kako se bo razpletlo :D .
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
BlackFlash
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 16
Na forumu od: 26. 11. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackFlash » 21. Jan. 2018 17:56

Samo da sporočim. Ni se še razpletlo - včeraj dopoldne je bila v službi, potem imela nekaj opravkov, potem so doma imeli neko slavje. Danes je razumljivo malo dlje spala, ker so ga včeraj žurali, popoldan je imela doma neke obveznosti in dneva bo konec. Naslednji vikend pa sem jaz zaseden, tako da spet ne bo nič.

Sem pa odprl drugo temo, če je tukaj katera, ki zna razvozlati in mi pojasniti kaj se ji plete po glavi, da vem pri čem sem.
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 697
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 21. Jan. 2018 20:59

BlackFlash napisal/-a:Rad bi se pogovoril z njo, da vidim pri čem sem, saj sem se za njo pripravljen tudi preseliti v njen kraj, da se bova večkrat videla....


Auč ... tole je mene zbodlo v oči.
Z žensko se še poljubljal nisi, pa si se že za njo pripravljen seliti?
Ti predlagam, da malo umiriš konje in si ne delaš nekih upov. Misli o selitvi se mi zdijo res smešne in patetične. To pa izpostavljam zato, ker ženske začutijo, da bi tip vse naredil zanje in to prida tudi izkoriščajo. Tako da če ji daješ preko smsov kakšne signale, kakšna princeska je v tvojih očeh, potem valda si s tem pumpa samozavest in ti zato odpisuje.

Pa lahko bi tudi napisal, kolikokrat sta se sploh videla v enem letu? Kje? So bile to zabave, prijateljska druženja? Koliko časa sploh traja vajino dopisovanje? Ker če se v enem letu nista mogla dogovorit za ponovno srečanju ob konstantnem ohranjanju stikov potem res ne vem, od kje imaš kakšne upe, da bo kaj iz tega. :D
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5080
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 22. Jan. 2018 16:46

Ja, to je tudi meni takrat padlo v oči, čeprav nisem posebej komentirala. Izpade res malo čudaško, da še ničesar sploh nista imela, razen dopisovanja in ti govoriš, da se boš preselil k njej. Očitno si se preveč obesil in preveč upov dajal na to določeno punco, to ponavadi izpade odbijajoče, nekakšen pritisk. Najverjetneje ni dobro preveč zavlačevati z dopisovanjem, ampak dat dokaj hitro karte na mizo, če sam veš, kaj bi rad..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Andrey
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 23
Na forumu od: 29. 10. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a Andrey » 08. Feb. 2018 8:17

Cryselle napisal/-a:Ker če se v enem letu nista mogla dogovorit za ponovno srečanju ob konstantnem ohranjanju stikov potem res ne vem, od kje imaš kakšne upe, da bo kaj iz tega.

Se strinjam. Jaz sem se nekje 4 mesece trudil okoli ene, skoraj vsak dan sva si pisala, nemalokrat je ona mene prva kliknila na Messengerju. Toda na vprašanje, kdaj se bova dobila je odvrnila: "Ne vem kdaj bom imela čas; Se bova zmenila." Po 4 mesecih sem ji kot kaže z dovolj jasnim stavkom dal vedeti, kam pes taco moli. Napisala je: "Ne vem kdaj se bova spet dobila. Po pravici povedano se mi nikamor ne mudi." Samo še zaprl sem pogovorno okno in se ji nikoli več javil. Da ne omenjam, da je na spoznavno pijačo privlekla kolegico in to mi je sporočila 10 minut pred dogovorjeno uro...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov

cron