No, moj oče je tudi zgodba zase, en tak poseben človek, cinik, hitro razdražjiv, (sam zase) najbolj pameten, najboljši, vedno ma vse prav.

Ja, niti z mano, niti s sestro se ne ujema preveč - na žalost prevečkrat, ker zna trmarit nekam čist v svojo smer in s(m)o vsi drugi okoli njega čudni in zabiti in nimamo/nimajo pojma o ničemer. So pa dnevi, ko se da z njim prav fajn človeško pogovarjati, dejansko biti v njegovi okolici več kot samo 5 minut, se šaliti in podobno, pa tudi pohvaliti zna, čeprav bi bilo od njega mogoče to težko pričakovati. Jaz ga na dan vidim vsega skupaj kakšno uro (včasih več, včasih manj), dela do štirih, potem pa itak spi, gleda tv ali karkoli pač že, s sestro pa imava svoje sobe in dnevno tudi v zgornjem nadstropju, tako da si dol skočiva samo po kakšno hrano, pijačo in podobno ali pa sva kje zunaj, vsaka s svojo družbo. Kakšni družinski pogovori so ponavadi na vrsti bolj med vikendi, ko za spremembo jemo vsi skupaj in ne hodi vsak po svoje (pa še takrat me včasih ni, ker grem na kosilo k fantu).
V glavnem, vem, da naju ima s sestro zelo rad, da ga skrbi, ampak to redko pokaže na pravi način.