Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
claire napisal/-a:slovenc79 napisal/-a:ti pa zgin nazaj v klub
ti psihič (to mu je rekel tudi LZ, da ne bo kdo kaj brisal) poslušaj. ne vem od kje tebi ideja, da se jaz vlačim okrog in kurbarim. to si si ti izbral kot moje lastnosti samo zato, ker nimaš kaj drugega mi očitat. že vsaj 3 leta nisem bila v nobenem klubu (izjema je dekliščina 1x). fanta imam že več kot 4 leta, tako da tudi tvoja teorija o "ko se naveličam fanta pustim" ne prinese nobene resnice.
medtem ko so tebi že mnogi na forumu povedali točno iste reči kot jaz. sprijazni se, da si čudak in da sem jaz ena čist navadna zaljubljena punca. in povrhu vsega mi ni treba z mamico na morje. in ful sem kul oseba. lahko vprašaš vse okrog mene. ti pa nimaš niti nič v lajfu. razen svojega bolnega fetiša.
slovenc79 napisal/-a:pa tudi če maš doktorat v sexu in si bila v zvezi z milijon tipi nimaš pojma kaj je ljubezen.
jaz imam v lajfu razen punce čisto vse kar hočemsam se ne baham s tem po forumu kot ti.
so na tem mestu skrajno neosnovane, primerjava s hitlerjem pa izven meja dobrega okusa.si pretkana in lažeš ko pes
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]