Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
pupika123 napisal/-a:malce bi me mogoče motilo, da nebi imel pri teh letih avto, ker to bi pomenlo, da bi ga jaz morala okoli vozit, če bi se hotela videt.
s0nckic4 napisal/-a:sploh če živiš doma, bi se dalo skombinirat s starši - ker itak ima vsaka tipična familja 2 avta. pa se potem tudi stroški avta delijo.
Pa če bi se on do tebe pripeljal z javnim prevozom, ali s kolesom?
s0nckic4 napisal/-a:meni se pa zdi avto metanje denarja skozi okno, če ga res ne rabiš.
pupika123 napisal/-a:niso vsi v centru mesta doma in vsepovsod pač ni rednih linij
claire napisal/-a:jaz si res težko predstavljam, da bi bila moja zveza omejena, ker sva brez avta. seveda se da marsikaj doživeti tudi s kolesom, peš, z rolerji, smučmi... jaaa, absolutno, ampak brez avta pa tudi na smučišče, do neke pametne proge za kolo, do morja, do bleda, do doline tamar, do krasnih slovenskih izletniških točk kaj težko prideš. in komur je v razmerju pomembno, da "se dogaja" bo kupil avto, ali si ga sposojal od staršev. (punca ali fant).
res si ne predstavljam kaj dela par brez avta? (četudi ljubljanski centraš)
Kohant napisal/-a: Pa če bi spoznala tipa ki bi ti bil všeč, toda bi on bil brez avta, bi ga zato skenslala?
claire napisal/-a:in zakaj ti nimaš avta?
claire napisal/-a:kam bi punco peljal na zmenke?
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov