Brez punce pri 29-ih

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

zgubljen
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 27
Na forumu od: 31. 10. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a zgubljen » 26. Dec. 2017 9:41

Mislim, da naslov pove vse in tole bi rad spremenil. Kot prvo zato, ker sem naveličan biti sam; kot drugo pa zato, da zaprem gobce tistim, ki se sprašujejo, kdaj jim bom katero predstavil. Če gre iz naslova sklepati da sem čuden, pa se vseeno najde razlaga za to:

V srednji šoli me punce še niso tako zanimale, pri 17-ih sem eno spoznal, ona je navezala stik in zdaj mi je tudi jasno zakaj, vendar sem bil takrat presran, da bi naredil prvi korak. Po koncu srednje šole sva se razšla, brez da bi karkoli imela.

Pridem na faks in tam spoznam prijetno sošolko, po kakšnem letu poznanstva me je začela bolj zanimati, zato sem ji poldrugo leto naklanjal veliko pozornost, kar so opazili tudi najini sošolci. Potem pa je nekega dne rekla nekaj, česar tu ne bi rad pisal.... tistega dne, sem tudi pri njej zaključil.

Spet sem se spomnil punce iz srednje šole, malo raziskoval in pridobil njeno telefonsko številko. Pisal ji sms, toliko da bi navezal stik... v sms-u sem povedal od kod jo poznam in da me zanima, kako ji gre... na sms ni nikoli odpisala. Vseeno sem vložil še nekaj časa, da bi jo kje "po naključju" srečal, vendar zaman.

Potem je okoli sredine faksa nastopila kriza. Faks sem dal na stranski tir in ga sral s prijatelji. To je bilo obdobje, ko sem ga pil po cele dneve... in na koncu nam je letnik spodletel. V naslednjih letih sem sklenil nekaj narediti iz sebe, zato sem se posvetil faksu.

Faks sem končal in pristal doma brez dela. Ker sem bil brez pribite pare, sem bil vglavnem doma in se posvetil iskanju dela. Z žuranjem sem nehal, v lokale nisem zahajal... tu in tam kakšna kavico s kolegom in to je bilo to. Družba, ki sem jo nekoč imel, se je v nekaj letih razšla in sredi dvajsetih ostaneš sam.

Potem sem dobil delo v drugem kraju. V službi ne morem spoznati nobene, saj mi 8 in več ur dela družbo le moška populacija. Začel sem iskati preko spleta. Poslal nekaj prošenj po fb, tu in tam katera sprejme, navežeš stik in tu se konča. Po parih sporočilih se zaključi, enostavno nobena ne odgovori.

Letos sem v svojem domačem kraju spoznal spet eno prijetno, a rahlo čudno. 2 leti nazaj se je razšla s fantom (jaz bivšega poznam) in trenutno je samska...ker sem jo le občasno videval, sem si vzel par mesecev, da jo spoznam. Potem so začeli 100 na uro padati komplimenti, nekajkrat sva se dobila tudi na pijači, vendar je vedno nekaj preprečilo naslednji korak. Še sedaj jo vabim na pijačo in sem pripravljen na en resen pogovor, ona pa se ukvarja z bivšim in gleda kako bo on čim bolj ljubosumen.

V preteklih letih sem večino družbe izgubil. Tu in tam se s kakšnim kolegom slišim in dobim na pijači, vendar teh vabil sem naveličan, ne morem zmeraj jaz dajati pobud. Ker nimam prave družbe, je tudi nizka verjetnost, da bi preko prijateljev spoznal katero.

In ostane mi le še vprašanje, kako pri teh letih katero spoznati???
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6439
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 27. Dec. 2017 13:28

Ne vem tocno kje, ampak kjer koli razen za stirimi stenami, v bistvu. Razen, ce se gres spoznavanje preko neta, s tem pa nimam izkusenj, da bi kaj komentirala..
Ne bi vedla kaj je tvoj problem tocno, mogoce mas pa tak zatezen vajb, da se na en kilometr vidi, da isces punco, da pades na vsako in poskusas pri vsaki, punce to itak opazijo in vcasih kaksni tipi nekaj bolj nerodno poskusajo pri razlicnih puncah, ki se med seboj poznajo in se ze nekako ve, da si en punco isce...
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
zgubljen
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 27
Na forumu od: 31. 10. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a zgubljen » 28. Dec. 2017 11:03

Kar se navezovanja stika tiče, nisem nikoli tako direkten, da bi se takoj videlo, da nekaj iščem. Poskušam biti čim bolj vljuden, zanimiv itd. vsaj toliko časa, da ocenim pri čem sem. Prej bi rekel, da dajem vtis, kot da ničesar ne iščem.

Bolj je problem, ker sem ostal brez prave družbe. Ko enkrat nastopi služba, se stvari močno spremenijo... v šoli/faksu imaš zmeraj nekoga okoli sebe in ta gotovo nekoga pozna in spoznaš katero preko prijateljev. Ko enkrat to obdobje daš skozi, je vse drugače... še kolikor imaš prijateljev, se je z njimi težko dobit, ker se izmene ravno križajo. Poleg tega mi za kakšno spoznavanje oz. druženje ostane samo vikend.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 6904
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 28. Dec. 2017 13:15

Preko interneta?
Problem je, ker lahko na prste ene roke prešteješ tvoje poizkuse. Povprašaj koga, ki jih ima več za sabo-presenečen boš, kolikokrat je bil zavrnjen.
Ženske na daleč zavohamo obupanost. Najprej bi jaz na tvojem mestu delala na sebi. Če ti nisi boyfriend material, ne moreš pričakovati uau od ženske. Morata biti nekako v ravnovesju :) V glavnem. Najdi si kak hobi, spoznavaj najprej sebe, bodi nekdo, ki bi ga tudi sam želel spoznati in bo lažje. Če ne drugega, boš imel samozavest pri pristopu pa naj bo to preko neta ali v živo. Samo od sebe in od jamranja pa ne vem če boš dobil nekoga za vezo. Čeprav veza veš...gre se za to, da sta dva skupaj in si obarvata življenje, ne da si odnašata asocialne riti. Oz tole gre, če sta oba takšna, drugače težko, ker hitro poči.
The world is as you are.
zgubljen
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 27
Na forumu od: 31. 10. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a zgubljen » 28. Dec. 2017 22:18

Ne bi rekel, da sem obupan oz. vsaj tega ne kažem. Bolje rečeno je, da se ne gibljem v krogih, kjer bi imel možnost vsak dan ali teden eno spoznati. Ko pa katero spoznam, vložim kar nekaj časa.

Niti ne morem reči, da nisem samozavesten. Res da nisem v središču pozornosti in tudi ko katero spoznam ji ne "lezem v rit", ampak počasi - sem to kar sem.Če ni ravno neka neznanka, s katero nimam popolnoma nič skupnega, mi nobene ni problem ogovoriti.
celjanar
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 442
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 01. Jan. 2018 20:06

Če nisi pusi, si pa jabi. Seveda nisi bil uspešen, če se že iz tega jamranja vidi, da ženski postaneš nadležn. Poleg tega, da je žensk povsod ogromno, lahko ogovoriš katerokoli hočeš, zakaj pa rabiš prek nekih prijateljev spoznat? Pa ne se sam na eno žensko osredotočat dokler ni resno. Moreš metat trnk povsod po malem, ne it s pričakovanji, če zahaklaš kako, da se ujameta kul, če ne pa jovo na novo.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6439
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 02. Jan. 2018 23:01

Ja glede tega, kje spoznavati..js sm svojga zadnjega fanta res spoznala na svojem faxu, ampak recimo štiri moje bližnje prijateljice pa imajo vse nekaj let starejše fante in so se vsi spoznali naključno, brez, da bi imeli prej kakšne skupne prijatelje.. tako da se očitno že da.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
zgubljen
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 27
Na forumu od: 31. 10. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a zgubljen » 28. Jan. 2018 14:21

Spet malo dolgčas pa se oglasim. Problem je, ko mi ena začne hoditi po glavi, potem dolgo rabim, da jo dam iz glave.

Ravno 2 tedna nazaj sem zaključil s tisto iz mojega kraja (beri zadnji odstavek v prvem sporočilu). Komplimenti so iz mene dobesedno leteli in ker nikoli ni nič pripomnila, sem jo podzavestno obravnaval kot bi bila že napol moja. Potem sem sklenil to razčistiti in se z njo dobil na pijači. Ko sem jo pospremil domov, sem ji rekel: "Saj ti je že jasno, pa vseeno ti moram povedat da si mi všeč in me zanima pri čem sva". V smehu je odvrnila, da zaradi slabih izkušenj noče več nobene veze.

Njeno razlago sem sprejel in jo popolnoma razumem, ostala sva prijatelja, ampak še zmeraj mi gre po glavi samo ona. Ne morem se ukvarjati z drugimi, če mislim samo nanjo. Zdaj se sprašujem, kaj je pomenil ta njen smeh in kaj bi lahko čas prinesel, ko bo to slabo izkušnjo pustila za sabo.

Dokler sedaj to punco pozabim, spoznam novo in pridem do primerne točke, bo naokoli spet nekaj mesecev, mogoče leto dni.
lukap
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 7
Na forumu od: 26. 4. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a lukap » 24. Feb. 2018 22:19

Pozdravljen izgubljen,

za začetek je mogoče najbolje, da zamenjaš attitude is si namesto izgubljen rečeš v formi :) Lahko ti svetujem glede mobilne aplikacije Tinder, da je gori polni robe in ti toplo priporočam redno uporabo - kaj pa veš kje se ti nasmehne sreča. Kolega se je moral prav lotiti delati urnika, kdaj bo šel s katero na pijačo, ko je imel več želez v ognju med ugotavljanjem katera se mu zdi normalna. Ko greš z njo prvič na pijačo ji ne prinesi nobenega darila, naslednjič pa jo lahko presenetiš z butičnimi rožami. Kolega mi je pravil, da je bilo njegovo dekle izredno navdušeno nad Bucket of Love od (izbrisan oglas). Ključno je, da jo poslušaš in se na začetku strinjaš glede določenih tem. Nekje ji pa pač daš vedeti, da imaš tudi ti svojo hrbtenico in s tem mnenje. Iz svojih izkušenj pa lahko povem, da sem imel enkrat tudi srečo, da se najprej nisem najbolje razumel in se kasneje ravno zaradi teh nasprotij sem. Glavno pa je, da ne obupaš, predvsem pa, da NISI OBUPAN, ko išče dekle!

Veliko sreče! :)
zgubljen
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 27
Na forumu od: 31. 10. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a zgubljen » 04. Mar. 2018 14:54

Te aplikacije in spletne strani za spoznavanje so bolj tako... omejene funkcije in če hočeš res nekaj doseči, moraš plačati članarino. Poleg tega ženske dobijo toliko sporočil, da vseh niti ne pregledajo, tako da tvoje izvirno sporočilo ostane neprebrano. Podobno je s kakšnim fb... tu in tam katera sprejme prošnjo, postaneš njen prijatelj, napišeš nekaj vljudnih sporočil toliko da navežeš stik in po nekaj dneh se vse ustavi, ker ona ne odpiše.

Probal bom zamenjati okolje... trenutna služba mi ne omogoča, da bi katero spoznal in če bom še dolgo vztrajal tu, bom postal še samotar. Poleg tega me vleče nazaj v rojstni kraj, tako da nameravam menjati službo, okolje, družbo... mogoče se potem kaj najde.
mmm
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1241
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 01. Maj. 2018 16:31

.,
peter991
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 20. 10. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a peter991 » 20. Okt. 2021 18:31

poskusite najti skozi tinder. Samo vlagajte v fotografije. Za čudovite fotografije najemite fotografa.
mmm
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1241
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 20. Okt. 2021 18:39

Katerega fotografa in koliko me bo to stalo? :)
obdarjenprimorec
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 15. 11. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a obdarjenprimorec » 15. Nov. 2021 21:48

Ne vem, jaz sem svoje trenutno dekle spoznal pri 29. Dejansko je bila prva ženska, ki mi je bila tako všeč, da sem jo preprosto moral osvojiti :) .

Pred njo nisem bil z nobeno, prepričan sem bil, da ženske, kot intimne partnerice v življenju ne potrebujem in sem se posvečal karieri in svojim hobijem. Kako hudimano sem se motil. No lahko priznam, da me je razdevičila na več načinov in mi razprla drug pogled na svet.

Na začetku sem se malce bal, da se bo moja zagretost do nje razgubila in jo bom prizadel, pa se je zgodilo ravno obratno in jo iz dneva v dan ljubim močneje, tudi po vsem preteklem času.

Kaj bi ti rekel, ne izgubi upanja in si ne postavljaj omejitev. Za vsako stvar v življenju se je potrebno potruditi. Zelo majhna je verjetnost, da katera sama zatava na tvoj prag. Najboljši način pa bo spoznavanje preko različnih aktivnosti, recimo kakšno planinsko društvo, skupinski športi ipd. ker ima večina žensk preko glave spletnih neotesancev.

Bodi izviren, najdi svoje najmočnejše točke in se jih nauči uporabiti. Ne dvomim, da pod tem soncem ne bi našlo dekle zate.
Julijasav
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 5
Na forumu od: 7. 3. 2022

Neprebrana objavaNapisal/-a Julijasav » 18. Mar. 2022 12:38

zgubljen napisal/-a:Te aplikacije in spletne strani za spoznavanje so bolj tako... omejene funkcije in če hočeš res nekaj doseči, moraš plačati članarino. Poleg tega ženske dobijo toliko sporočil, da vseh niti ne pregledajo, tako da tvoje izvirno sporočilo ostane kuhinje. Podobno je s kakšnim fb... tu in tam katera sprejme prošnjo, postaneš njen prijatelj, napišeš nekaj vljudnih sporočil toliko da navežeš stik in po nekaj dneh se vse ustavi, ker ona ne odpiše.

Probal bom zamenjati okolje... trenutna služba mi ne omogoča, da bi katero spoznal in če bom še dolgo vztrajal tu, bom postal še samotar. Poleg tega me vleče Davčna blagajna nazaj v rojstni kraj, tako da nameravam menjati službo, okolje, družbo... mogoče se potem kaj najde.


Treba je uživati. Sej ti bo uspelo brez strahu. Pejdi na kakšna potovanja. Tako kot Erazmovci pridejo v slovenijo. Po trgovinah za nove kopalnice in se pogovarjaj z prodajalkam...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov