Vse o kopalkah
Yazmeen napisal/-a:OT:No to mi gre pa ful na živce...taki predsodki![]()
Kao "vsekakor lepše od čokoladno rjave, tiste, ki veš, da se celo leto sonči tako ali drugače..."
Mislm, se oproščam, če mamo eni bol temno polt in sm po enem dnevu na soncu že čist rjava...in pol me folk točn tko obravnava, kao ta se pa po cele dneve peče na soncu![]()
Naravno zagorelost se hitro loči od umetne, sej sama najbrž veš. Prav na tisto sem ciljala.
Osebno rada vidim, da je telo zagorelo (čepav vem, da to škodi koži), a vseeno: ima lepši ten tista, ki je prvič na soncu, kot npr. tipična italijanka, ki preživi zimo v solariju in se potem še praži na soncu. Upam, da sem se razjasnila.

Imaš, da me vikaš!
Aha, se razumemo...te forsirane porjavelosti tud jst ne maram. Poznam eno, k se je direkt ustrašiš, k jo vidš...maže se s kremami za samoporjavitev in vsak drug dan hod v solarij. Ja ženska je prov oranžna, ne rjava
Ampak jst mam naravn temno polt (polet itak še bol) in ne maram, da me zarad tega enačjo s takimi kurami
No zdj sva čist zašle s teme, tko da...bol, da zaklučva

Ampak jst mam naravn temno polt (polet itak še bol) in ne maram, da me zarad tega enačjo s takimi kurami

No zdj sva čist zašle s teme, tko da...bol, da zaklučva

-
- Sramežljivka