Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

hehehe, se strinjam. Hotla sem rečt, da se v dolžini ni "zmotila", se je pa v obsegu.

oj smotko...
ne 22cm dolžine
pa 56 obsega, to niti ne vem točn v čem se mer sam velikost kondomov 56 mu je prov

ali

oj smotko...
22cm dolžine
ne pa 56 obsega, to niti ne vem točn v čem se mer sam velikost kondomov 56 mu je prov
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

..Evelyn.. napisal/-a:Kr erm..dej mal dejansko zmerte..če vas je št. 22 v dolžino presenetla.. KOK JE 56 cm OBSEGA NO :D še konj ne more konkurirat z njenim tipom pol. :/

nene, 56 je premer, morda celo polmer... :P :P :P
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

Hej to je obseg kondoma 56mm, ne pa 56cm! Punca nikjer ni napisala mersko enoto :)

Drugac dolzina penisa 22cm lahko se prenese, ker med vzburjenjem vagina dodatno se podaljsa in maternica se pomakne navznoter!
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Akvamarin napisal/-a:Hej to je obseg kondoma 56mm

Hrenovka pol....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

To je obseg kondoma v nerastegnenjem stanju, tako da ni glih hrenovka :) povprecen kondom ima obseg 52mm
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

:top:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

pol če ima tako orodje ali bolj orožje med nogami...ko se mu dvigne, pade v nezavest, ker gre vsa kri v spodnjo glavo...kaj potem imaš od takšnega moškega? :D :D :D
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Razumem jz Mc Larnovc, niti tretjini ne verjamem glede mer :D
Na detektor laži bi Vas dala :P Ampak, glej, če se ženske s tem tolažijo da jim tu verjamemo, pol OK, vse je za neki dobro.
Vidim da ste ene doktorirale iz mer kondomov, jz mam ene doma (durex-emotions) pa me razp**** da ni nobene mere glede dolžine, sam širina, piše pa takle 56mm-normalna širina, tko da njen tip po obsegu nima nekaj nadpovprečnega.
Kje najdeš dolžino kondomov? Zadnjič sem se v lekarni čist zmedla, ko nisem vedla vedla kire kupit (Durexa sploh mel niso), če jih je porkaduš ene 100 vrst. Sej ne da jz nakupujem kondome, samo na zelogi jih hočem met. :wink:

Jochie- :respekt: -same take streljaš da skor z stola padem vsakič ko preberem kaj :)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

čuftika napisal/-a:Kje najdeš dolžino kondomov? Zadnjič sem se v lekarni čist zmedla, ko nisem vedla vedla kire kupit (Durexa sploh mel niso), če jih je porkaduš ene 100 vrst.

lepo, ko bo imel trdega, narediš mavčni odlitek in iz tega mavčnega odlitka narediš en kipec v velikosti 1:1. material kipca ni važen. ko greš potem po ola gume, samo kipec na pult ter poveš prodajalki, naj ti da najustreznejše kondome... :P
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

resno sprašujem za dolžino, ker širina je navedena, dolžina ja je očitno pri durexu univerzalna (pri večini kondomov) al kok? Pač nisem nek strokovnjak za kondome.

Odlitek ne bi delala :) Lahko nahecaš ženo pa ti ona naredi odlitek+kipec. :D
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

čuftika napisal/-a:
Odlitek ne bi delala :) Lahko nahecaš ženo pa ti ona naredi odlitek+kipec. :D

bi moral biti iz lahkih materialov, drugače ga revica ne bi mogla nosit... :D :D :D

sicer pa jaz že uhuhu let prakticiram pazi metodo... :D :D :D
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dadyka15 »

Akvamarin napisal/-a:Hej to je obseg kondoma 56mm, ne pa 56cm! Punca nikjer ni napisala mersko enoto :)

Drugac dolzina penisa 22cm lahko se prenese, ker med vzburjenjem vagina dodatno se podaljsa in maternica se pomakne navznoter!

končno ena pametna, ki ve zakaj se gre...
ja normalno d ne gre ceu notr...haha...sm se zdele nasmejala vašim ugotovitvam...ok oralca je res mal teško prakticirat...in neglede kok dolge so mel moji bivši, nobenmu nikoli nism mogla nudit globokega grla...

glede kondomov sm pa prav presenečena kok ste nepoučeni...pa zakaj za vraga ste se zdj lih name spravl...hehe....in ja vemo čem govorim, saj moj sedanji še zdaleč ni prvi ki je biu u meni...
in ja je moja Postonjska jama...sam ne tok velika ampak tok obiskana hehe...odmojga seveda...hihi
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

Dadyka15 napisal/-a:in ja je moja Postonjska jama...sam ne tok velika ampak tok obiskana hehe...odmojga seveda...hihi

hehe :D Bravo :D
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dadyka15 »

^^ ja itak...zakaj se nebi pošalila na svoj račun hehe...
če men paše tok velik, je to čist moj problem kok velko bom mela...
v končni fazi pa, ko bomo enkat rodile, se nam bodo vsem mal raztegnile...in morda bodo tudi tiste uporabnice tega foruma, ki do sedaj ne morejo vase dobiti tako velikih, potem srečne uporabnice...če ne drugega pa bodo zadovoljne in zadovoljene s pomočjo vibratorjev, ki imajo mere 22cm dolžine in 56mm obsega hehe haha hihi
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Dadyka15 napisal/-a:in ja je moja Postonjska jama...sam ne tok velika ampak tok obiskana hehe...odmojga seveda...hihi

upam le, da je edina...poleg taprave... :D
Odgovori