Potrebujem pomoc! Ali mu je res zal za prevaro?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Hmmmmm
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 9. 1. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a Hmmmmm » 09. Jan. 2020 3:53

Pozdravljeni.
S fantom sva imela vse kar bi si kadarkoli zelela, a zgodila se je prevara. Prevaral me je s sodelavko. To sem izvedela od nje, on pa je vse priznal. Zveza ne traja tako dolgo, majn kot leto dni. Ziviva se vsak pri svojih starsih.
Po 4 dneh klicanja in pisanja ni kazal nobenega interesa, da bi stvari popravil, vendar mi je kljub temu rekel da me ljubi. Zakljucka ni bilo, do 6ga dneva, ko se je hotel pogovoriti in zaceti znova. Sedaj je od tega ze nekaj mesecev, najini pogovori o prevari pa se se vedno nadaljujejo. Na koncu vsakega pogovora se zavedava, da bova s pogovorom vse popravila. Pravi da nima razloga za prevaro, da ga je privlacila in da ga je zapeljevala z besedami kot so; vsec si mi, s teboj si zelim ustvariti prihodnost itd. Pravi da ob vsem tem ni razmisljal, da je vedel, da ni prav ampak vseeno vse nadaljeval. Pravi, da me iskreno ljubi, da me noce izgubiti. Da se je sele po vsem tem zavedal kaj vse je izgubil. Po vsem tem casu se se vedno opravicuje, vcasih spusti kaksno solzo. Naj povem, da mi je in mi se vedno brise solze, mi je najvecja opora. Pa vendar me zanima razlog zakaj, pa ga ne najde. Je mogoce res da vse to delas brez razloga?
Prislo je tudi do seksa, ampak je po vseh teh napakah prekinil vse stike z njo, jo blokiral itd. Tudi delata ne vec skupaj.
Sedaj sem v dvomih, ne vem ce je iskren, ce si me se zeli kot prej, ce so njegova custva resnicna... Se vedno mu del mene zaupa, ampak so obcasno pristona tudi preverjanja. Pravi, da si zeli ustvariti druzino, hiso... jaz pa ne vem, ce bi si z njim se sploh splanirala dopust.
Je to bilo samo enkratno, ali se bo se kdaj ponovilo?
Pravi, da tega nebi nikoli vec ponovil. Mu lahko vrjamem?
Vrjamete v to, da lahko po vsem tem razmerje postane boljse?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4862
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 13. Jan. 2020 21:50

In zakaj si sploh še z njim, če tega ne moreš oprostiti oz preboleti?
Uporabniški avatar
Hansaplast
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 3
Na forumu od: 20. 3. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a Hansaplast » 20. Mar. 2020 14:54

Če ne misliš oprostiti in mu dati šeeno priložnost potem mu to takoj povej in konec.
Je pa to težko ja. Čas in volja bosta naredila svoje res pa je, da se bo moral prekleto dobro potruditi, da bo potem tvoje zaupanje dobil nazaj. Če te res ljubi in se vidi s teboj v prihodnosti potem se bo potrudil maksimalno in naredil vse.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov