Kdaj vam najbolj paše seksati?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
metuljčica* napisal/-a:Zvečer, da potem zaspim v njegovem objemu.
neki najboljšega. <3 zjutraj je tud dobr, k fino zbudi. sam mal težje se sprostim, ker sem vsa zlimana, jutranji zadah itd. sicer bi pa itak v katerem koli delu dneva, če le ni prepogosto.
- Black Kitty
Zjutri men ravno ne potegne. Čist zaspana, zlimana,.. Zjutri se tiškava in crklava, redko kej druzga.
Sva pa zato dejavna dopoldne, popoldne, zvečer - ni važno, itak je količina svetlobe skor skos enaka (ni šans, da bi kdaj v temi, hoče vse vidt )
Sva pa zato dejavna dopoldne, popoldne, zvečer - ni važno, itak je količina svetlobe skor skos enaka (ni šans, da bi kdaj v temi, hoče vse vidt )
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Ah z enim mi sploh ful paše.
Midva spiva gola in ko je ura 3,4 se dec zbudi, z njim pa njegov prjatu. In ponavadi spiva tak, da sem jaz z hrbtom obrnjena proti njemu. In kok je to fenomenaln filing ko kar naenkrat neki začutim, pa v prvem hipu še niti ne vem kaj to je . Ahhhhhhh, fenomenaln sex sredi noči, res zakon.
Potem sledi še sex preden ustanema, kar tako ali tako polepša dan, zvečer pa je sex tako ali tako pravilo.
Midva spiva gola in ko je ura 3,4 se dec zbudi, z njim pa njegov prjatu. In ponavadi spiva tak, da sem jaz z hrbtom obrnjena proti njemu. In kok je to fenomenaln filing ko kar naenkrat neki začutim, pa v prvem hipu še niti ne vem kaj to je . Ahhhhhhh, fenomenaln sex sredi noči, res zakon.
Potem sledi še sex preden ustanema, kar tako ali tako polepša dan, zvečer pa je sex tako ali tako pravilo.
- *Tinka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: Gorenjska
Zvečer mi je fajn, ker se loh potem stisnem k njemu in zaspim.. zjutraj mi je tut fajn, sploh kadar sem s hrbtom obrnjena proti njemu in me potem ''požgečka'' s svojim prijateljčkom Paše pa seveda tut čez dan, če je le možnost..
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Meni paše seks čez cel dan oz. ne gledam na to v katerem delu dneva seksam, saj nikoli ne seksam le v enem delu dneva. Na seks sem vedno pripravljena, saj moj partner v vsakem trenutku vzbuja takšno poželenje v meni. Obvezen pa je seks pred spanjem. Prav ne morem zaspati z njim če prej ne seksava. Po seksu pa zaspim kot dojenček
-
svedsen - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2007
Čisto odvisno...kdaj nama ful zapaše de greva po kosilu mal ležkat in pol se zmer še dol dava. in takrat so res dobri občutki.. al pa če se kej spreva tud pride ful strasten seks potem...če ne pa odvisno..na sprehodu v gozdu, pod tušem...
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
najrajš zjutraj ko si še ves zaspan pa se zbudiš pa najlepši osebek na svetu leži zravn tebe in to v pripravljenosti, pa te mal pocrklja pa polupčka pa tko naprej... =)
pa itak pač...do njega mi je zmeri...
pa itak pač...do njega mi je zmeri...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov