Lepotna kirurgija - dr Fabjan (mnenje)

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Samo K-123
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 3
Na forumu od: 20. 6. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a Samo K-123 » 20. Jun. 2021 9:45

Pozdravljeni,

ker vidim, da je veliko tem povezanih z lepotno kirurgijo, bi rad oddal svojo izkušnjo s kliniko Fabjan v Kranju. Upam, da je ok, ker se odprl novo temo. Tega foruma sicer ne uporabljal, le v google sem napisal "mnenje o dr. Fabjanu" in je ta forum (med drugimi) bil prikazan.

Moja izkušnja je namenjena zgolj informaciji. Lahko da je kdo imel drugačne izkušnje (pozitivne). Moja pač ni bila.

Nekaj let nazaj sem potreboval odstranitev znamenja. Šel sem najprej k dr. Fabjanu v Kranj (ko je imel še v tisti bajti pri avtobusni).

Tam sem bil najprej poseden zraven še vsaj 5 čakajočih ljudi, kar mi je bilo nenavadno, ampak ok. Potem me je kirurg, mlajši moški, sprejel v svojo pisarno.

Imel sem nekaj vprašanj, vendar je kirurg gledal v telefon, ne vem ali je bral maile, novice, odgovoril mi je na par vprašanj, me pogledal, da mi je določil ceno, nato me odpeljal - po 5 minutah - v sosednjo sobo kao da zaključiva. tam je bila neka tajnica. Ker pa nisem hotel oditi brez vsaj nekaj odgovorov, sem ga potem še tam par vprašanj vprašal, kar mi je bilo izredno nerodno zaradi prisotnosti tretje osebe.

Seveda se za njih nisem odločil, ne s takim odnosom. Pomislil sem, kaj če bi šlo kaj narobe, kako me bodo tretirali tile. Ne rečem, lahko d aso dobri kirurgi, to ne vem, lahko da potem, ko jim plačaš, se ti posvetijo, ampak meni to ni odnos do stranke, ki je primeren.

Šel sem k drugemu kirurgu v ljubljano (ne bi rad sicer delal reklame). tam si je človek vzel več kot 30 minut da mi je lepo odgovoril na vse. po prvem posegu se je seveda zakompliciralo, sem imel vnetje. potem sva imela konzultacijo in še en poseg, nato še 2 konzultaciji in mi nič od tega ni zaračunal. nato sem na svojo željo imel še en poseg in še eno konzultacijo, zaračunal mi je le ta tretji poseg. skratka zelo zadovoljen, predvsem z izbiro.

Kot rečeno, ne vem kaki so kirurgi tile Fabjani, ne želim blatiti nikogar. vendar upam, da imajo danes malce boljši odnos in ne gledajo le na denar. jaz sem se tega šel leta 2012, tako da so imeli dovolj časa, da so spremenili odnos. Sem pa napisal podobne komentarje že leta 2012, vendar vidim, da jih nikjer ne najdem. kar je zanimivo (čeprav so na medover net komentarji prisotni deset-petnajst let).

Skratka, upam, da bo nekomu pomagal ta komentar pri odločitvi. Ne vem pa, če se bom na temo še vračal, ker foruma načeloma ne uporabljam.

Naj dodam, da, če ni nujno, sam estetske kirurgije ne bi uporabljal. načeloma se zdravniki predstavljajo kot resni strokovnjaki na vseh področjih (ne le v kirurgiji), v resnici pa niso tako sposobni kot se predstavljajo. torej če ni nujno, bi odvetoval sploh posege, če pa ne morete živeti z nečim, potem pa le dajte (če vam pa ogroža življenje potem seveda ni izbire).

Mogoče bo vseeno koga zanimalo ime kirurga v ljubljani, s kaerim sem imel dobro izkušnjo. menim, da to ne bi bilo fer v tej temi, ko sem napisal razmeroma negativen komentar do njegovih kolegov.
Samo K-123
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 3
Na forumu od: 20. 6. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a Samo K-123 » 20. Jun. 2021 10:19

mogoče še dodam, zakaj sem našisal sedaj komentar... sem se prejšnji teden peljal s kolesom mimo klinke v Šenčurju, pa sem videl ogromno gužbo (očitno neka promocija), pa sem se spomnil, da sem jaz imel precej negativno izkušnjo z njimi. Mojih komentarjev pa ni bilo nikjer. Zato.

je pa zelo zanimvo kako v spominu ostane negativna izkušnja.
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 806
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 20. Jun. 2021 10:25

Gneča najbrž zato, ker opravljajo hitre teste za korono in izdajajo potrdila.

Sicer pa ja, jim je padel ugled. Imela sama z njimi slabo izkušnjo in prav tako dve znanki..napišem kasneje še kaj.
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Mika
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 27. 9. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a Mika » 27. Sep. 2021 17:52

Pozdravljeni vsi, ki bi želeli obiskati Fabjan medical group!
1. Tekoči trak,
2. Dr.Matic Fabjan operira dva pacienta hkrati v dveh sobah,
3. Končni rezultat je temu primeren
4. Ko na kontrolnem pregledu izraziš svojo skeptičnost, je užaljen in žaljiv..
Ergi
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 17. 6. 2022

Neprebrana objavaNapisal/-a Ergi » 17. Jun. 2022 22:05

Groza od dermatologa!!!
Naredite si uslugo in tega dermatologa ne obiscite. Nisem edina, ki je nezadovoljna s posegom odstranjevanja znamenj na obrazu.
Moja zgodba:
Hitro odstranitev 3 znamenj na obraz, niti enega ni odstranil dobro, tako na hitro da ga nisem mogla nic vprasat, ker se mu je mudilo, odsekal in odvihral. Kasneje sem prisla sem na dva popravljalna posega, niti enega od treh znamenj mi ni dokoncno odstranil. Stara sem bila 28let in clovek se je dejansko igral z mojim obrazom, da ne recem koliko casa sem tudi zato ker gre za obraz zbirala pogum. Na koncu sem se odlocila oditi k Medart kjer so popravili kar je Fabjan zasustral. Ko sem rekla Fabjanu da prihajam zaradi reklamacije, je bil nesramen in rekel, da reklamacija v medicini ne obstaja. Skratka, grozen odnos, obcutek kot da sem kos pecenke.
redcurran
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 16. 8. 2022

Neprebrana objavaNapisal/-a redcurran » 16. Avg. 2022 2:08

načeloma se zdravniki predstavljajo kot resni strokovnjaki na vseh področjih (ne le v kirurgiji), v resnici pa niso tako sposobni kot se predstavljajo. torej če ni nujno, bi odvetoval sploh posege, če pa ne morete živeti z nečim, potem pa le dajte (če vam pa ogroža življenje potem seveda ni izbire)drift boss
jamelipz
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 20. 4. 2023

Neprebrana objavaNapisal/-a jamelipz » 20. Apr. 2023 4:07

Plastična kirurgija je nepogrešljiva potreba ne le za ženske, ampak tudi za moške, saj ljudem pomaga do večje samozavesti. Najti ugledno in strokovno ustanovo je tisto, kar si vsi želijo fleeing the complex
sonnychiba
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 27. 4. 2023

Neprebrana objavaNapisal/-a sonnychiba » 27. Apr. 2023 8:46

Zanimajo me kozmetični problemi za reševanje madežev in peg na obrazu. Šel bom k njemu na posvet in nasvet Dynamons World

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov