Mene pa zanima če ima katera izkušnje z body wrapping-om..
Sm mal po netu iskala pa nism najdla nč kej prov preveč pametnega.. pa še boljši so odgovori iz prve roke
Body wrapPing
Body wraping je učinkovit postopek za zmanjšanje telesne teže , preprečevanje celulita in boljši tonus kože. Pri negi telesa uporabljamo Cekropija gel, ki ga vtremo v telo. Telo kompresijsko povijemo s folijo in 20 minut grejemo z grelno blazino. S pravilno prehrano in rednim obiskom v kozmetičnem salonu (10x) bo vaše telo prožnejše in vitkejše.
zdele je bla ena moja znanka, pa je shujšala komad... sam ne vem no, mogoče da je mela to v glav, pa da je pol shujšala, k je mn jedla,...
bi bla pa zlo vesela, če ma kkšna izkušnje, da se jav
ja jst sm slišala za to..u žurnalu je neka akcija bla..pa so lih tko govoril o ne vem kakioh dobrih rezultatih..več pa ne vem..ne poznam koga osebno k bi šou to..vrjetno stane to..
Nism še slišala za to... Ne vem js ne vrjamem da bi lahko pokazal to ne vem kake rezultate, če pa ma kera izkušnje s tem pa naj pove, mogoče se motim...
Heii..mam eno prašanje..
..je to res..da hitreje izgubiš celulit in to "odvečno maso" če se zaviješ v folijo (prozorno .. kuhinjsko) in tečeš!
Je to res?
pa sej to noben ne vidi.si zaviješ okol trebuha in stegen čez si pa itak oblečen. in ja, res je da hitreje izgubiš "ovečno maso" ker pod foljo se še 3x toliko bol potiš. sicer nism še probala, pravija pa da je fajn.
po moje s tem izgubljaš samo vodo. pomaga pa, če se seveda še prej namažeš s kakšno anticelulitno kremo in potem zaviješ v folijo in greš tečt. to pa pomaga pri odpravljanju celulita.
O joj kašn filing pa more bit to...s folijo laufat. Prvič slišm. Men je ze tko dost vroče pa grem šele zvečer, ko se saj mal ohladi. Pomoje bi znala ta folija še ožulit.
Ja tole je ful znana fora. Jaz sem hodila na sobno kolo tako. Filing ni prijeten, sam res fulll ``zašvicaš´´ in zarad tega več vode in strupov izločiš. to je pa tut use. Ni pa to zej neki za maščobo in celulit topit.