Jaz se vsake toliko zavijem v folijo, dam čez žabe in grem na orbitrek. Ne, da bi hujšala, ampak ker res ful zašvicaš ne vem, to počnem zaradi celulita. Pa se mi zdi, da pomaga
Pa FUL veliko pijem vmes. Da bi pa hujšala zaradi tega, pa pomoje ne drži.
To zadevo moja sestra prakticira, le da se ona še poleg tega fajn obleče, tak da gre na tek oblečena kot da gre na Aljasko. S teka pride cela potna, kar teče ponavadi z nje. Ne vem, če je zdaj to dobro, da se ti celulit stopi, je pa sigurno dobro za telo, da se spoti in da gredo ven vse odvecne in strupene snovi.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
hja to je res ja da je priporočljivo da se bolj oblečeš če greš neko aktivnost izvajat...ker pol res švicaš..to bi blo dobro zame..ker drugače nikoli ne švicam..
Ko se rodiš,so vsi veseli, Ko umreš,so vsi žalostni, Ko živiš,jim je VSEENO!
Mja za švicanje moraš notr prej kaj dat.
Ne vem, eni ne spijejo zadosti. Jst spijem tam do 3,5-4 litre vode na dan...in k grem u fitnes, po koncu lahk sam odtisnem majico in upam da ne bo poplave. Od mene dobesedno lije. Seveda mora bit tudi intenzivnost vadbe visoka...drgač pa se fajn obleči oz. take materiale k niso narejeni za dobro zračenje/ohlajanje. Umetno pač.
To s folijo je čista bedarija, ker ne pridobiš ČISTO NIČ. Potiš se kot nor in izgubiš samo vodo, ki se nadomesti takoj, ko popiješ nekaj za žejo, ki nastane po tem potenju. Res, brezveze.
teiiichiiiii...ne mi zamirt, sam se mi zdi ful smešna ta tvoja tema no ne vem no...mogoče sam men, sam ko si predstavljam kako smešno bi blo videt nekoga, ki zavit v kuhinjsko foljo teče naokol mene bi pobralo od smeha če bi kaj takega vidla