Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Mikopina napisal/-a:Kaj pa roman od Rowlingove, prvi za odrasle, Nadomestne volitve. Nekaj sem zasledila pozitivne kritike na angleško verzijo. Baje bi naj k nam konec novembra prišla. Je katera brala že v angleškem jeziku slučajno? Kakšna je knjiga? Ker jaz sem bolj tako tako z angleščino in raje počakam na slovenske prevode. No če bo takšna kot knjige o Harryju Potterju, bo super
BittersweetMe napisal/-a:Zdravo!:)
Mogoče se bo malo čudno slišalo, ampak mene zanima, če mogoče katera pozna kakršnekoli romane o piratih?Sem želela zadevo že pogooglat in se malo pozanimala na cobissu pa nisem našla ne vem kakšnih rezultatov. Romanov o piratih je sicer kar veliko, a v naših knjižnicah nimajo niti angleške izdaje kaj šele slovensko.
Prav pride vse - tudi ti klasični romani kot so npr. romani pisateljice Julie Garwood ipd., pogoj je le, da se v njih pojavijo pirati.Zadovoljna bi bila tudi z ostalimi romani, katerih zgodba se odvija na morju/ladji.
purple_rain napisal/-a:^^ok, razumem za prevode, da majo še višjo ceno, ampak tudi izvirnik je pri nas (vsaj zame) predrag (28€). Npr. na Amazonu je cca 22€ (s poštnino), na moji go-to spletni knjigarni (bookdepository) je pa trenutno 18.75€ (brezplačna poštnina).
Mikopina napisal/-a:Kaj pa roman od Rowlingove, prvi za odrasle, Nadomestne volitve. Nekaj sem zasledila pozitivne kritike na angleško verzijo. Baje bi naj k nam konec novembra prišla. Je katera brala že v angleškem jeziku slučajno? Kakšna je knjiga? Ker jaz sem bolj tako tako z angleščino in raje počakam na slovenske prevode. No če bo takšna kot knjige o Harryju Potterju, bo super
Mene je pa tole precej zmotilo, ko sem brala kritike, ko eni pričakujejo, da bo kot HP. Zdi se mi prav, da pisateljica skuša ven iz teh "okov", da se preizkusi še v drug(ačn)ih žanrih & zgodbah.Mikopina napisal/-a:Kaj pa roman od Rowlingove, prvi za odrasle, Nadomestne volitve. // No če bo takšna kot knjige o Harryju Potterju, bo super
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov