jaz tudi že od nekdaj furam zajtrk.. že zato, ker mam dopoldne ponavadi fax in do dvanajstih ziher nebi zdržala s praznim želodcem.. sem pa že nekaj časa v dilemi, KAJ jest za zajtrk. že skoraj eno leto namreč praktično čist vsako jutro jem bio ovsene kosmiče s pšeničnimi otrobi in mlekom + zeleni čaj. včasih sem pred tem pojedla še kak kivi.. s takšnim zajtrkom sem začela ko semmela grozne probleme z zaprtostjo in mi je edino ta kombinacija zjutraj uspela pošlihtat prebavo.
problem je v tem, da sem se pa tega okusa vsako jutro na smrt naveličala

prava muka mi je že požirat tisto brozgo, nevem pa sčim bi to nadomestila, da se mi nebi spet sesula prebava + da bi imelo dovolj visoko hranilno vrednost. sem vmes namreč probala z raznimi drugimi kosmiči in kruhi z namazi, ampak je pri teh stvareh fora, da ratam že čez 2 uri lačna. rabim pa nekaj, kar bo mi nasitilo želodec vsaj za 4-5 ur, tako kot zdaj.tudi če piše, da je polnozrnato, opažam da je res vse enak bulšit. polno sladkorja, ki trenutno res daje občutek napokanosti, čez urco pa vse nekam izpuhti.
any ideas?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche