Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
*purple* napisal/-a:razmazena_maca napisal/-a:*purple* napisal/-a:sicer pa prekmerno pitje vode tudi ni zdravo.
še nisi slišala da če prekomerno piješ vodo, da se lahko zastrupiš?
vode pa niti pod razno ne pijem(- razen če je z okusom)
Vode skor ne pijem.
purple_rain napisal/-a:Men pa ni jasno kako lahko folk govori, da ne pije vode?
razmazena_maca napisal/-a:jaz popijem dnevno 2-3 litre same vode in 1 l-carnitine pijačo(pol litra) in sem popolnoma zdrava pa tud telovadim in to vsak dan 2 uri, pa še nisem umrla
jullia_ napisal/-a:purple_rain napisal/-a:Men pa ni jasno kako lahko folk govori, da ne pije vode?
verjetno pijejo pač sokove, čaj, malinovec, cedevito,...
pa ja, vem da je voda v njih, ampak zame je voda pač samo voda. če pa cedevito not stresem, pa ni več voda
aja... mi nismo vezani na javni vodovod, mamo čistilno napravo za vodo doma(ne ono brito, ampak pravi stroj) in pijemo samo mehko vodo... je res brez okusa, ampak je pa najbolj zdrava. priporočam*purple* napisal/-a:razmazena_maca napisal/-a:jaz popijem dnevno 2-3 litre same vode in 1 l-carnitine pijačo(pol litra) in sem popolnoma zdrava pa tud telovadim in to vsak dan 2 uri, pa še nisem umrla
sej ni fora v 2-3 litrih.fora je v prekomernih količinah.Poleg tega so pa lahko v vodi tudi kakšni strupi kdaj in če vodovod prepozno pove, se lahko zastrupiš.O smrti pa tukej ne bom sodila, seveda pa je po mojem mnenju, vse možno
Hey Baby napisal/-a:jullia_ napisal/-a:purple_rain napisal/-a:Men pa ni jasno kako lahko folk govori, da ne pije vode?
verjetno pijejo pač sokove, čaj, malinovec, cedevito,...
pa ja, vem da je voda v njih, ampak zame je voda pač samo voda. če pa cedevito not stresem, pa ni več voda
purple_rain: ker je ne pije
točno to, kar je napisala jullia_![]()
Ne maram vode, ker je brez okusa.. kot da bi zrak jedla.
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov