Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
_larosa_ napisal/-a:hello
mene pa samo zanima, če je že bila katera v kitajski restavraciji Cesarsko mesto v ljubljani? zanima me, kakšna je hrana, cene, ambient?
pjotra napisal/-a:No jaz spomladanske zavitke naredim tako:
1.) testo naredim kot za palačinke vendar ne z mlekom ampak z vodo, pa navadno moko mešam pol pol s tapiokino. Naredim maso in spečem palačinke.
2.) Nadev: mleto meso, sojini kalčki, kitajsko zelje, korenje vse to skupaj pražim v ponvi, solim, popram, polijem s temno sojino omako. (največ časa mi vzame rezanje in siciranje zelenjave - pa korenček kuham enih 10 minut prej)
3.) Nadev dam na palačinke, ne preveč, jih zložim v kuverte, in zlepim z beljakom. Pa res na visoki temperaturi ocvrem.
Druga lažja varianta je da kupim listnato testo v Hoferju (ne zmrznjeno) in enako maso naložim gor, pa zvijem kot štrudel in spečem. Mal je drugače, ampak lažje in tudi dost dobro.
pjotra napisal/-a:Gustin ali pa beljak
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov