Pečeva domači sir za žar, zraven bo domač kruh. Nisva ravno na volji za velike kuharske umetnije.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
ravno sem pokosila osliča, povaljanega v PZ pirini moki, spečenega na olju, kjer se je prej cvrl feferon, malo toskanskih začimb in 3je stroki česna. zraven pa solata iz pora, korenja, sušenih paradižnikov in feta sira.
oslič je bil malo prepikanten, drugače pa super način priprave, ker ma dejansko kej okusa.
floribunda napisal/-a:spečenega na olju, kjer se je prej cvrl feferon
Tole je obvezna predpriprava za skoraj vse, kar cvrem/pečem. S tem, da mi samo s tem ponavadi ni dovolj pekoče in feferon (čili? a je to isto, btw?) lepo pogrizljam zraven.
Krof saj je pust hrust in na našem koncu so krofi nekaj kar spada zraven. Zanima me ali vsi veste kakšna marmelada mora biti v krofu? --- Iztok moja spletna stran
@ Kitty - ne vidim razloga za žalost, če je zraven mene čokolada
no glede marmelade.. odgovor je seveda pravilen! tudi danes se zagotovo lotim še enega krofa. Ta hip pa je na vrsti juhica nato pa palačinke z nutello. Vsakršna žalost zagotovo izgine.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Meni je trenutno HALO KITAJC zelo fajni, pa še v unih luškanih kartonskih škatlicah prinesejo, kot jih vidiš v filmih ni pa seveda nek presežek, če mene prašaš imajo več ali manj vse kitajske isti okus