že dalj časa me mori ena zadeva in bi prosila za vaša mnenja ali mogoče celo izkušnje, če ima kdo.
Zadeva je sledeča:
Živim sama z mamo in moj krog sorodnikov, s katerimi sem si res blizu, obsega še teto in strica. Dolgo nista mogla dobiti otrok, dokler jima ni končno zdravstvena tehnologija podarila čudovitega fantka

No, problem pa je v tem, da stric in teta nista ravno premožna, zato jima vedno priskoči na pomoč moja mama, ki ima na srečo boljšo plačo.
In zdaj se je začelo:
Malemu kupujeta raznorazne igračke, ki stanejo celo premoženje ( počasi bo imel rojstni dan in bi mu rada podarila igračko za faking 200 eurov- gre za neko računalniško igrico !!! ) Čeprav ne prideta ne spredaj in ne zadaj skupaj z denarjem, sposojata si denar od mame, da lahko sploh plačata račune, si kupijo hrano....in zdaj sta še prosla, če bi lahko z mamo kaj primaknile zraven za to darilo. Saj vem, razvajata ga in bla bla bla...
Se vam zdi, da izkoriščata mamo za denar ali gre tukaj samo za to, da ne vesta ravnati z denarjem in sta popolnoma neodgovorna glede tega?
Aja, glede vračanja denarja pa je tako: nek denar je mama dobila nazaj, enega pa ne bo nikoli...rečmo temu samo: da sta recimo ,,pozabila,, .
Upam, da sem napisala kolikor toliko jasno, da razumete kaj mislim povedati

Problem je tudi v tem, da imam moja mama ( kot vsi starši ) tudi določene dolgove, kredite itd., vendar nima srca, da bi jima rekla enkrat ne.
Hvala za odgovore