. Predlagam, da tudi ko vidiš da boste na vrsti za menjavo, res umakneš čimveč stvari stran od okna in iz tal da bodo čimprej fertik 
Super bo, veš koliko bo manj vroče/mraz z novimi okni

. Predlagam, da tudi ko vidiš da boste na vrsti za menjavo, res umakneš čimveč stvari stran od okna in iz tal da bodo čimprej fertik 

!

. Imate kako idejo oz dobro rešitev za pregledno uredit pisarno?
Povem, ker sem tudi jaz taka, da nalagam stvari in to sovrazim. Pomaga edino, da se malo prisilim imeti red (sedaj itak nimam drugega kot racunalnik in obcasno kako belezko).
.
. Lahko pa živim z razmetano pisarno 
, meni tudi ni všeč nobena izmed slik na onem linku, vsaj od onih prvih zadetkov ne.
), rabil bi neko zofo, kjer bi lahko odlagal, samo da bi zgledalo malo drugače kot zofa
Zakaj to sploh pišem? Najprej moram to urediti, potem lahko razmišljam o opremljanju naprej.
Dragi je bil ekstra vesel, ko je nameščal nove regale, ki zdržijo vso to težo. In zdaj, ko ga vsakič, ko odpre kateri kozarec opominjam, da mora rob vedno obrisati preden ga nazaj zapre, da bo kozarec dobro tesnil
Če je tega toliko za na zofo pa... 
Sicer pa, vsaj meni, malo prenove ponavadi koristi, da potem vsaj nekaj casa red vzdrzujem.
) , za drobnarije in te steklene kozarce (jaz imam tudi vse kar se razsipa v steklenih kozarcih ki so super instagramabilni
) sem nakupila take nižje košarice, ki bodo delovale kot "predal" torej, da jo izvlečem ven iz police in lažje poiščem kar rabim. Prej je bil glavni problem za nered, da so police tako globoke, da ne vidiš kaj je zadaj, in sem potem umikala vse na stran in na druge police ko sem kaj iskala. Upam da bo to kaj rešilo
.
.
. Moj seveda preferira to stojalo, ki je vedno polno 
mmm napisal/-a:Drgač to ne sodi sem, ampak jaz sem se vendarle malo vzel v roke. Kupujem oblačila (vse kar mi manjka, začenši s spodnjim perilom), tokrat res sistematično, gledam da ni predrago. Pa tudi favorite parfum (next candidate) sem si našel ta tedenZakaj to sploh pišem? Najprej moram to urediti, potem lahko razmišljam o opremljanju naprej.
Mi je všeč izgled, tudi ne vzame veliko prostora, edino onih sredinskih za odlaganje majic bi lahko imel več. Se jih da dodati?