Velik problem z sedanjim in bivšim fantom

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

AAAA!
orto13
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 23. 9. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a orto13 » 23. Sep. 2014 12:32

Ojla cosmo lepotice :)

Pisem, ker imam velik problem in ne vem vec na koga naj se obrnem.
situacija je sledeca. zdaj imam fanta vec kot eno leto. Na zacetku je bilo vse super, rada sva se imela, vse je stimalo … vsak dan sva se in se tudi sedaj videvava, skratka resna zveza. vendar me to dusi in omejuje. Predvsem morda zato, ker sem 4 leta nazaj koncala zvezo s svojo prvo ljubeznijo, ki ga ne bom kot kaze nikoli pozabila. Na vsake toliko mi poslje kaksno sporocilo, s cimer me totalno zmede… ceprav sva koncala ze toliko casa nazaj, naju vedno nekaj skupaj privlece. To se ponavlja iz leta v leto. čeprav sva šla oba 'naprej' s svojim življenjem zgleda kot da to še ni končano in kot kaze nikoli ne bo. Punce, kako naj pustim fanta s katerim sem sedaj v vezi, ko pa on pravi, da sem jaz za njega prava in da me vidi kot mati svojih otrok, da ne more brez mene in podobno ? In kako naj zopet osvojim svojo prvo ljubezen nazaj ? Punce prooooosim za pomoc, nasvete, … zmesalo se mi bo …

Hvala lepa vsem za odgovore!! :)
AAAA!
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 568
Na forumu od: 1. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 23. Sep. 2014 18:44

Lahko poveš razlog, zaradi katerega sta z bivšim takratno zvezo končala? Očitno ti odgovarjajo tile smsji, sicer bi tole končala.
Drugače pa pusti zdajšnjega tipa, ker zasluži več, kot trenutno ima. Res nisi fer. Obrni situacijo in si predstavljaj sebe v vlogi tvojega fanta, bi ti blo fajn, kajne?
AAAA!
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1685
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 11. Apr. 2015 19:08

Pusti oba tipa in pojdi sama naprej. Bivšega očitno ne želiš pozabiti. In ja, 4 leta je ogromno časa. Sama sem s bivšim narazen cca. 3 leta in se zelo redko spomnim nanj, niti si ga želim nazaj.
Delaj na sebi, pravi partner bo prišel.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]