Pustila fanta za drugega, drugi si piše z drugimi

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

AAAA!
NinaCe
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 6
Na forumu od: 19. 4. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a NinaCe » 19. Apr. 2017 8:44

Živjo!
Sem 25 letnica, samostojna itd. Po dolgotrajni zvezi sem pustila fanta in šla z drugim. Res je da sem ga poznala zelo malo. Spoznala sem ga namreč v službi kot novega člana. Takoj je padla iskrica in po nekaj kavah sem bila njegova.

Takratnega fanta sem pustila in začela z novim. Pri bivšem sem imela res zelo umirjeno življenje, brez stresa itd. Pri novem mi zelo paše adrenalin. Vem da si piše z drugimi, tudi videla sem že, pa me to ne moti. Ne moti me da se dobiva z drugimi. Res je, da so tisti metuljčki po enem tednu že minili, saj imam vseskozi občutek, da mi nekaj skriva.
Ker je iz drugega mesta, sva skupaj samo za vikende, takrat si res vzame čas zame. Ko je doma, pa imam zelo slabe občutke. Včasih ga sploh ne dobim na telefon itd.

Kaj mi je storiti? Je imela katera takšen problem? Fant doda dnevno po 20 novih punc na Facebook, večinoma so v 90% samo punce. Ker ima v službi malo časa, mu je res lahko dolgčas in pravi da si piše z njimi. A kaj ko vmes zgine kot kafra za par "ur", takrat tudi vem kje bi lahko bil. Zna pa zelo z besedami, tako zelo, da sem zraven lahko čisto mehka in me lahko pripravi do vsega. Kaj mi je storiti?
AAAA!
Uporabniški avatar
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1904
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 19. Apr. 2017 9:41

A si ti resna? :D
What we permit, we promote.
AAAA!
NinaCe
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 6
Na forumu od: 19. 4. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a NinaCe » 19. Apr. 2017 10:05

Seveda sem resna. Trenutno nimam kaj za izgubiti. prejšnjo vezo sem zavozila, res, da sva imela že vse, ampak sama sem želela nekaj "več". In ravno nekaj "več", je on. Vem da me ne razumete, tudi družina me ne. Enostavno se nisem več videla z njim, ne vem zakaj ne. Pa je bil super fant, ni kadil, ni pil, ni se pretepal, vedno je bil doma ko sem prišla.
Trudil se je zame, včasih več, nazadnje pač malo manj.

Enostavno v razmerju je bilo vredu, ni bilo pa super. Ni bilo to tisto kar sem iskala. Mi je res žal za njega, ampak jaz imam novega, na katerega neprestano razmišljam. Ko sva skupaj je sanjsko.

Ne vem ali sem tako zatrapana, ali je to res tista ljubezen ki jo iščem. Vse skupaj je namreč prelepo da bi bilo res. On je predober, da bi lahko bil realen. Dobila kar sem vedno želela, postavnega in šarmantnega moškega.

Počasi postajam tudi zelo ljubosumna in to vem, da ni dobro. Zato sprašujem kaj mi je storiti? Rada bi se mu še bolj prepustila, pa mu ne zaupam najbolj. Res bi rada bila 100% v vezi, ampak nekaj na njem ne gre skupaj in to je tisto, kar me zelo moti.
AAAA!
Uporabniški avatar
Firestorm
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 471
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 19. Apr. 2017 11:23

Tip DNEVNO (!?) doda 20 novih punc? Že če bi jih mesečno, bi bilo precej sumljivo. Pa da si z njimi ves čas piše, ker mu je dolgčas? Meni tu zazvenijo vsi možni rdeči alarmi. Jaz v taki zvezi ne bi ostala niti trenutka dlje, sploh če gre za svežo zvezo.
AAAA!
NinaCe
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 6
Na forumu od: 19. 4. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a NinaCe » 19. Apr. 2017 12:01

Pravi da mu je dolgčas v službi ja. In da pač si piše z njimi. Saj mene dejansko ne moti, če si piše, če dejansko samo "piše". Vem da ni zdravo, a kaj ko raje potrpim to, kot da naredim kaj drugega. Sem pač prava kokoš, vem.

Kot pravim sem v dvomih, veliko prijateljic pravi, da naj odneham, dokler je še čas. Trenutno sva skupaj samo za vikend, par ur. Trenutno mi to zadostuje, ker imam tudi sama zelo dolg delovnik. On pa je tudi oddaljen cca. 1.5h vožnje. Pravi da mu ni zvečer ni problema priti k meni in mu dejansko tudi ni. Čez nekaj časa gre potem nazaj, ker mora zjutraj zgodaj vstati. Tako da sva zvečer skupaj kakšne 3, 4 ure. In je res izjemno.
So določene stvari ki me motijo, ampak ko sem ob njem to pozabim. Bi me pa res od ljubosumja razžrlo, če bi zvedela, da je s katero na pijači. Ne morem pa mu že na začetku veze reči in vprašati za Facebook. Nočem namreč biti tista zadrta, tečna punca, ki bi ga omejevala.
Razmišljam napačno?
AAAA!
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4328
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 19. Apr. 2017 14:46

Ja.
AAAA!
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6175
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 19. Apr. 2017 20:10

Lol, bolše zate,da uporabljaš kondom,ko z njim.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
AAAA!
NinaCe
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 6
Na forumu od: 19. 4. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a NinaCe » 20. Apr. 2017 5:58

Ga uporabljava, vedno. In kje razmišljam napačno? Če si piše z drugimi si naj. Če je dober z mano in če me pusti pri miru ko potrebujem čas, potem se nimam kaj za jezit.
Ima pač veliko facebook prijateljev (več kot 1300), večinoma so ženske no. Načeloma me ne moti, kot sem rekla, če si samo krajša čas. Želela pa bi si biti njegova edina oz. "glavna".

Ne vem, kje razmišljam narobe? Pravi da je med nama resno in iskreno. Zaenkrat je par ur z njim dovolj, upam lahko samo, da ko bo še bolj resno, da razdalja ne bo ovira. Do mene ima namreč cca. 1.5h vožnje z avtom, oz. če grem jaz k njemu cca. 2h z vlakom.
Je razdalja lahko problem?
AAAA!
MrBoombastic
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 40
Na forumu od: 9. 11. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MrBoombastic » 20. Apr. 2017 8:43

Pri vama ni problem razdalja. :)
AAAA!
NinaCe
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 6
Na forumu od: 19. 4. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a NinaCe » 20. Apr. 2017 9:02

Vem da ni težava, vedno mi pravi da mu ni težko priti zvečer ob 10h (po službi) k meni. Tako da je razdalja še najmanjša težava. Tudi sama delam veliko popoldne.
AAAA!
Uporabniški avatar
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1904
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 20. Apr. 2017 10:13

Ok, če tema ni le provokacija, je moje mnenje:
naletela si na tipčka, ki išče, ribari dalje...torej, za zvečer (kater tip se pa ne bi peljal uro do seksa, to da se vozi še ne pomeni, da mu ful pomeniš) si mu fajn, vendar si pušča odprte opcije s tem, ko išče in spoznava ženske dalje. dobra boš dokler ne ulovi boljše, po njegovem mnenju.
če bi šlo za tipa, ki bi bil zaljubljen in mislil resno, bi si med prostim časom več ali manj pisal s tabo in ga druge/nove sploh ne bi zanimale oz. ne bi mel potrebe po njih.
če tip pravi, da je "resno in iskreno", še ne pomeni da je to res (taki moški pač vejo kaj ženske rade slišijo), dejanja ti povedo več kot besede.

to so pač očitna dejstva, ki pa verjamem, da jih ni lahko prežvečit. a čas ti bo pokazal. na tebi je pa to, koliko časa si pripravljena zgubit. in koliko časa boš pripravljena opravičevat njegova dejanja.
What we permit, we promote.
AAAA!
NinaCe
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 6
Na forumu od: 19. 4. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a NinaCe » 20. Apr. 2017 12:34

Ne tema ni provokacija, kljub temu da si nekateri želite da je.

On je starejši od mene 4 leta in bi pri 29tih lahko bil že resen. Vsaj tako sama razmišljam.
Med prostim časom si piše tudi z mano (verjetno še z drugo). Sama imam tudi službo in pač odgovorim, ko odgovorim, on odgovori takoj, par sekund za tem. Je on je mnenja, da je med nama resno in iskreno in ravno to je tisto kar želim slišati, res je. To želi slišati vsaka punca, če le ni iz marsa?
Zna zelo z besedami. Kot bi mi bral misli, točno ve, kdaj stori kaj narobe, takrat se malo "potuhne" in napako "preusmeri" na drugo temo, kot da je nebi bilo. Včasih je namreč utrujen in gre spati a naslednji dan vidim, da je bil kasneje še dosegljiv pri drugih stvareh. Tako da sem sumila, da sploh ne gre spati.
Ko sem ga vprašala kaj dela tako pozno gor, je odgovoril, da ni nič takega, da je šel na stranišče ponoči in preveril FB. Mu zaenkrat verjamem, čeprav je takoj za tem spremenil temo na čisto drugo tematiko, tako da ga nisem mogla več kaj vprašati. Vsaj delovalo je tako, kot da namensko preusmeri temo. Šele kasneje ko sem ponovno brala pogovor, sem opazila, da je res bilo nenavadno.
Časa imam sama še veliko, če se hoče iti igro, se lahko pa tudi sama grem igro. Za izgubiti nimam nič.
AAAA!
Uporabniški avatar
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1904
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 20. Apr. 2017 12:42

Ja, prav, potem pa špilajta igrice dokler se en od vaju ne naveliča. :D

Ne vem zakaj potem sploh odpiraš temo.
What we permit, we promote.
AAAA!
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7136
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 20. Apr. 2017 22:08

Itak veš kaj se dogaja, ampak si potem opravičuješ z vožnjami, starostjo in podobnimi stvarmi.

Razdalja ni problem ko pride do sexa, poznam enega ki je prejšnji mesec štopal v Francijo zato da je fasal :D, po taki logiki je ona očitno bodoča mati njegovih otrok :D.

Ne delaj se da je to igra v kateri zmaguješ, ali da si enakovreden nasprotnik, dejstvo je da je manj resno kot si ti misliš, dejstvo je da nisi edina in ker imate ženske dobro intuicijo, veš da se ne bo dobro končalo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
AAAA!
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 137
Na forumu od: 14. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a aymee » 14. Maj. 2017 12:08

Draga moja, po vsem prebranem te ima tale tip očitno za norca, ja fajn mu je s tabo, verjetno ravno zaradi tega, ker mu ne težiš in lahko počne kar hoče, tebi pa nakloni par lepih besed pa na vse pozabiš...

Tole po mojem nikakor ne bo resna veza in verjetno tudi ne bo dolgo trajalo, ali pa bo, dokler mu ti nebi kaj preveč začela " težit ", potem bi se hitro umaknil.

Vem pa to, tip, ki bi s tabo mislil resno, nebi nikoli dodajal drugih žensk, še manj pa se z njimi dopisoval, ker bi mu bila pomembna edino ti. In še to, da ti on pove in ti to sprejemaš, mu daješ občutek moči in na žalost menim, da te tak tip ne bo nikoli spoštoval in imel za potencialno resno dekle. Si mu za zabavo, to je pa vse.

Kot je že ena napisala, enim se ni problem vozit niti v drugo državo, le da bi se imeli par urc fajn.

Poznam take tipe, vem, da je z njimi zelo zabavno in se ti verjetno zdi, da je on pravi, ampak na dolgi rok to ne gre tko. ( vem iz lastnih izkušenj)

Če ti paše tak odnos kot ga imata nadaljuj, samo probaj se ne navezat preveč.

Good luck

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov