- mah ja, sem imela že cel cel teden(prejšnji teden) filing, da nekaj ni v redu, ko sem bila v stiku z mmmjem, ampak tako je, na začetku tedna so bili pogovori se ok, razen tega da sem se preveč zaklepetala in veliko preveč časa porabila, ko bi morala kašne druge bolj koristne stvari delat.. ( Mislim, da na splošno se posebej z naravoslovci zelo ujamem v debati, pridemo bolj na podobno frekvenco) Potem Pa začnem cutit, ko nekakšen pritisk, ker ne maram, da ima kdo kakšna pričakovanja ali pretirana čustva do mene... In že tako imam slabe izkušnje s podobnimi stvarmi.
- drugače je bilo pa fajn v petek v centru z mmmjem (v živo recimo, da je v redu, ma potem, ko daš vse informacije skupaj - iz pisanja, telefoniranja, v živo, da pričakuje/ razmišlja, da bom že v nedeljo zvečer pa kar k njemu domov prišla, da se bova po njegovo od zdaj naprej kar redno dobivala pri njemu doma ter pri meni doma - je pa kar ojej) , res fajn ambient, jaz sem izbrala lokacijo in je bila veliko boljša kot bar v katerem sva se pred dvemi leti dobila. Mi je zelo pašalo malo spremembe, it med ljudi, ker sem cene skos samo na relaciji sluzba-domov - sluzba, pa občasno se na Primorskem dobim s frendi Oz s Kjem sem se zadnje leto redno za vikende, kaj dosti nekega ostalega dogajanja ali zuranja pa ni..
- sem imela fajn, prijazne stranke danes
- mi je nov sodelavec tak dobrovoljen, sproščen, s pozitivno energijo, tako mladostno deluje pa pogovarja se! - o vsem, tudi o privat stvareh, ne samo o službenih, kot ostali.. je prav name se prenesel to pozitivno, ker ostali so vsi zelo resni pri nas...
- sem prvič v lajfu od blizu videla kako deluje tinder

! Deluje ful zabavno! - pri mmmju v petek, baje, da sem mu neki zjebala algoritme, ker sem dala skoraj vse ženske ne (levo? ), medtem ko da on vse ja..
In pol, ko sem že neki alkoholnega spila, sem prišla še na idejo, da bi si še js naredila tinder.

Pa še par zraven naše mize je deloval, kot da se je preko kakšnega tinderja dobil oz kot da je na zmenku in se spoznavata (je delovalo da imata zelooo deep debato o serijah in tem kako je grozno, ko gre po peti sezoni kvaliteta navzdol

). Edino malo mi je tako moteče, ker bi tam z nekimi svojimi slikami gor počutla, kot da sem kakšna kurba na stojnici in da te potem folk tam ocenjuje...
- mislim, da sem že enkrat pisala, da rabim rutino, ker mi je še preveč vse na free v tej službi, organiziraj si vse sam, od prve pike do zadnje.. in js pa rabim, da imam malo nekih okvirjev (vsaj dokelr še nimam več let izkušenj) in da je malo manj neke odgovornosti na meni..
- imam nekje zadnje 2-3 tedne 3 čisto nove mini rutine in se posledično počutim bolje, in sicer telovadba vsak dan pred službo (danes sem ene 10 min pilatesa pa 20 min joge) potem kava - espresso v kafiču in cigaret (ali par) blizu službe (pred službo) - zraven tega kafiča je neka firma iz katere/ v katero hodijo vsi neki ušmekani - pa večinoma sami bolj dobri avti - People watching is fun!

, ta tretja stvar so pa te crime investigation serije zvečer. Ena od serij, tista s spolnimi prekrški ima tudi več neke psihološke zgodbe notri, kar je tudi zanimivo.
- beh, nek manjši rezervni avto sem dobila, nisem več navajena sploh uporabljat ročne zavore, pa da morem vsakič ključ po torbici iskat, ko pridem do avta...