* Letos me je dopust velik stal, saj verjetno me vsako leto.
* Naredil sem nekaj sprememb in zdele ko imam spodoben avto, sem končno šel na malo daljšo pot.

Sicer me je pa tokrat elektrika "strašila", da moram menjati baterijo ključa, čeprav sem jo menjal lansko leto. In to samo vsake tolk časa.
* Valda ker sem štorast, nisem raje nič, že nazadnje sem oz. smo ga komaj odprli s pomočjo Youtube-a, skorajda polomili. No saj ključ še vedno dela

Verjetno bolje, da tale alarm javlja, kot pa da zmanjkuje hladilne tekočine

Pa avto tud, ko je enkrat prižgan, ne bo ugasnil zaradi ene brezvezne baterije. Sam ti pa zmanjkuje udobja, da morda ne bi šel na kako nepotrebno dodatno pot z avtom, ko si že daleč, ali pa... zabavno, ko se ti to prvič "prižge", ko si 500 km od doma.
* Sicer sem se potem spomnil, da mi to verjetno v vsaki prodajalni avtov menjajo, pa da nenazadnje imam asistenco, in če bo treba, se bojo pač oni ukvarjali s tem.
* Bojo si pač mislili, da sem totalno nesposoben, ampak bolje da imam ključ, ki mi dela, kot pa polomljen ključ, ko sem 1000 km od doma.
* Sicer se pa totalno nesposobnega počutim glede kreganja doma... jaz sem to fakin stanovanje v LJ
preplačal... hotel sem vsaj mir doma imet... zdej mi pa neki "šefica" sostanovalcev teži... jaz pa mam 2 levi roki (kar je razvidno že iz pisanja zgoraj) in namesto da bi to malenkost - vsi pravijo da je malenkost - popravil, se bom na koncu še pravno zapel s tistim, ki mi je to malenkost prodal... če mi ne bo končno nekoga poslal popravit. Igrajo se z mojim potrpljenjem, imam ga koliko ga imam, ko mi bo dost, bom pa z odvetniki šel v akcijo, ker mam vseh dost počas
* No upam, da se zadeva kmalu ohladi, ker gristi znam tudi jaz. Čeprav zgledam čist nedolžno.
* ker res doma hočem imeti samo mir in se mi res ne da kregati z vsemi. A trmast pa tud znam bit
* Aja pa na prejšnjem starem avtu sem baterijo ključa brez problema menjal, če kdo zdaj misli, da sm nesposoben, saj malo sem... nevem kaj se bojim pri tem, a je dost bolj nerodno z vsakim novim modelom, in če neki šariš s šraufincigerjem po njem, hitro kaj zlomiš
-----
* Tko da ja. Tokrat mi pred dopustom samo babica (zanimivo; ker nekoč je ona najbolj nestrpna bla

) ni težila s tem ali bom punco s sabo vzel.
* Mama je bila tečna. Sodelavec en tudi. Ma mislim, da je sodelavca firbcalo, ker so nekaj posumili, da nekoga imam.
* Ma ta me je pa itak za nesposobnega razglasila. Fak, čist se je obrnila proti meni.

No saj bolje takoj/prej, kakor pozneje. Sedaj mi je jasno. Tolerirala me je, dokler je videla možnost, da sva par.
* Samo ne vem kako si je predstavljala, da bova par, vmes slišala za moje seks zgodbe, hkrati pa ni naredila nič,
dobesedno nič... da bi seksala oz. da bi se vsaj lubčkala...
* Pa ne mi rečt, da jaz nimam pojma. Saj verjetno kdaj nimam. Ker nazadnje sem eni po nekaj izrečenih besedah, manjšemu flirtu... dal kar lupčka... na lice seveda, da je lahk prijateljsko... no pol se me je začela izogibati mal bolj, čeprav pijačo si je še pustila plačevat...
---------
* Lajf je zajeban in moj lajf ni najlažji. Ker malo sem drugačen in to me pri vas ženskah ful jeb*. Ful preveč. Če ne bi bil svet tako krut, bi lažje imel partnerko.
* Zdele sem spoznal dve novi OK za keš, ampak slabo kaže... s kešom seveda. Ena je top, sam pri nagradi ne bo popustila. Ampak res je to.
Zlato. Tako še nisem imel
* A bom zdej šibek in ful denarja izgubil/zapravil za njo?

Bomo videli.
* Druga je prijazna, a povprečna. Bi jo še srečeval, a že prva je (pre)draga.
------
* Me pa počasi mineva.
* Kar ste mi lani govorile. Te "prijateljice" za občasen seks. Slabo

Slabo, ker so samo za denar

Res slabo
* In prazen Tinder. Bolano. Enostavno nič ne vem naredit na Tindru. In vse podobne aplikacije. In v živo.
.....
* In pač frustrira me tak lajf, ta samskost, ta neprivlačnost... po mojem je prav, da me.
* In res si več ne želim psihoterapevtke/svetovalke, ki mi bo rekla, da je folk tud brez ene noge ali pa na invalidskem vozičku in ima partnerja... ker to je tako kot duhovniku pridem depresiven na spoved, res sem takrat bil depresiven... in v veselem tonu reče, da vsakič ko sem depresiven se naj spomnim lačnih otrok v Afriki. Ja, pa ja...

Ful pomaga
* Drugače bi z veseljem te zgodbice obesil na psihoterapevta... ker rabim pač izpoved, zdaj čutim, da bo čas počasi... sam po drugi strani pa. Res hočem enga "alfa samca", pa po možnosti enga sebi podobnega, ki je prerasel v "alfa samca", torej bolj nekega coach-a... nič mi ne pomaga psihoterapevt, ki si je 1x slučajno nezavedno našel partnerko in sedaj misli, da je Boga zgrabil za jajca... ker ta nima o dejtingu, flirtu, seksu če hočete... pojma...
* Včasih se sprašujem kako me gledajo tile sosedi, ki sem jih omenjal... ko me 1x vidijo z eno punco, drugič z drugo, vse mlajše, verjetno nekatere ful lepše... ne vem če me kdaj kdo vidi s kako "študentko"... glede na to, da mi upajo težit, bi rekel, da me vidijo nesposobno.
* Nikoli v življenju nisem hotel izpasti predvsem povprečno, zlasti pa nesposobno ne.
* Sem mislil, da sem frajer, nek zajeban... ma ta ki ji pravim, da je "zlato", mi je nazadnje rekla, kako me ona vidi. Posredno. Fak, ta je res dobra, za poročit, kar sem ji tudi rekel. Rekla mi je, da so me pretepli točno za to, ker nisem del nobene mafije. Da take kot sem jaz (očitno zgledamo neumno, debilno, prijazno, "avtistično", neposobno...) lahko pretepejo brez posledic. In točno to se je zgodilo.
(Ne vem kako sem lahko jaz toliko "slep", da mi kaj takega mora pojasniti komajda polnoletna ženska. Ampak pravim, da je
posebna. Vsaki ne morim na prvem dejtu s tem. (Sam pač noče razumeti mojih finančnih pričakovanj.))
* Isto če bi doma zgledal bolj zajebano. Mi noben nič ne bi rekel, četudi bi vsem "sral" na glavo
* In mojster bi prišel v 1 uri od klica ter se opravičeval, da je dolgo hodil. To bi bil lajf.

To kar imam pa je dnevno životarjenje
* In zdej ko sem zjamral, dal ven, mi je tudi tako kakor živim OK.
Saj vsak med nami/vami vedno hoče tisto česar nima, namesto da bi bil vesel nad tistim kar ima 
Vsak med nami ima veliko

-----
* Aja, še to. Včasih gledam na ta svet... z distance.
* Te bojo zdej globoke filozofske
* In u bistvu vidim kako je cel naš
society fucked-up.
* Koliko je živalim lažje.
* Mislim, zgradili smo ogromno. Vsi vpeti v nek dnevni stres, moraš v službo, moraš narediti to in to za to in to. 1000 enih pravil.
* Potem pride do vojne, služba naenkrat ne pomeni nič, če je pač mobilizacija, morajo zdavi moški / fantje se iti borit. Za koga? Za tistih nekaj kapitalističnih elit (ali kar svinj... se opravičujem)... da oni živijo lagoden lajf in žrtvujejo mladino... za neke ideale države. Ampak kaj je država? A država spoštuje vojne veterane? A obstaja sploh zdrav nacionalizem?
* Ko je vojne konec, se tudi v Dalmaciji vrti beograjski Balkan. Mladina je nora na to. Keš fura svojo pot. Vojni veteran pa iz obupa kolje ljudi v domu ostarelih. Ker to da je branil domovino naenkrat ni nič več vredno.
* Ker ni nikoli branil domovine, ampak so elite žrtvovale svoje državljane, ko so se "tepli" interesi.
* Pa otroci, ki morajo v šolo. Pa vsa ta pravila. Pol pa res lahk pade ena bomba, al pa eksplodira ena nuklearka... in na koncu vse skupaj nima smisla... več.
* Čuden je ta lajf.
* In na koncu tiste elite. A so vpete v kaj manj? Ali so tudi sužnji samih sebe?
* Tudi nad njih lahko pridejo (plačani) morilci, če že vsaj prisilni mobilizaciji lahko bežijo...
* Kdo pije, kdo plača? Oz. zakaj vodi hudič ta svet... in zakaj je vse skupaj tako komplicirano... toliko pravil, toliko človečnosti... po drugi strani pa padajo bombe (posledično ugašajo življenja), ker jih nekdo dela in ima nekdo profit od njih...
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)