- Sem utrujena skos in nimam najmanjše motivacije za službo delat. Mogoče sem pa izgorela še od prej, ko sem bila v službi. Se še moji mami zdi smešno, ker sem se včeraj ulegla v posteljo že pred 8o zvečer. In danes zjutraj je bil cel proces, da mi je uspelo ustat tam malo pred osmo.
- sem odkar sem domov prišla zgubila/ navagala še 1 - 2 kile od moje prejšnje minimalne teže
- sem precej zakrnela zadnja leta, odkar ne hodim več na balet, ampak na eno nogo (desno) še lahko naredim špago neogreta, sem naredila 1(par) slikic s špago na sredi širne mivke.
- bi šla nazaj potovat, ne v službo. Imam prav krizo, kar sem nazaj prišla. On bo sigurno šel še letos, ker mu še veliko dopusta ostaja.
- sem pa drugače glih brala, da je za dolge simptome kovida, krivi neke ranice, ki preprečujejo, da bi kisik prešel iz pljuč v kri.
- sem včeraj še imela pozitiven kovid test
- me prav firbec, kaj je s temi novicami, ko naj bi se zastrupil otrok, ki je umrl in moški v nekem hotelu v Egiptu, a zdaj sumijo, da je nekaj drugega, ker se s hrano ni zastrupil noben drug gost v hotelu.. samo ne napišejo, kaj so sumi
- že tako, če sem gledala kakšen dan tv, so bile to kriminalke, raziskovanje umorov in podobno. Na letalu sem pa pogledala Umor na orient ekspresu, pol filma v eno stran, pol v drugo.
- je bilo ful družinic videt na potovanju z majhnimi otroki, na letalu npr, je prav kjut videt, več kot tega vidim kjerkoli po Slo.
- jokajoči dojenčki so bili skoraj povsod, 1. je bil na letalu proti Zanzibarju, en mlad angleški par, s 3 otrocmi, tanajmanjši je bil dojenček. Ful se je dojil, je pa jedel tudi neko jabolko sam. Ta dojenček je bil sicer še kar priden, malo je jokal ponoči, ga je pa una mama ful dojila skos. Potem je bilo en kup dojenčkov po ferryjih, po avtobusih, tam, kar sem vidla v glavnem hodijo mame, črnke, same z dojenčki naokoli (eni so se drli skoraj 1 uro neprekinjeno na ferryju, I guess une muslimanke ne smejo dojit v javnosti), ni nobenih moških videt zraven, razen v 1 primeru mislim, da sem moškega vidla zravn. Mislim, da v vsakem avtobusu so bile minimalno 2-3 (mlajše) ženske same z dojenčkom.
- potem smo imeli pa še enega, ki je zadnji dan bival v sosednji sobi in se je zelo drl ponoči (nek disko se je še pojavil zelo blizu nas, ampak muzika ni bila tako glasna kot dojenček, sva si mogla na koncu oba čepke dat, da sva lahko nazaj zaspala, jaz sem bila že ene 2 ure sredi noči budna zaradi tistega dojenčka) starši so bili angleško govoreči, beli, nisva znala pa ocenit, od kje izvira tista angleščina, sva na koncu prišla na idejo, da so mogoče iz Južnoafriške republike.
- moj edini pomislek je, da je blazno drago potovanje z otrocmi, npr da imaš 2, moreš kupit 4 letalske namesto dveh
- je pa res, da za vse angleže, nemce, katere smo videli, je to manjši strošek, kot za enega povprečnega slovenca
- se toliko govori, da veliko slovencev hodi dol, glede na fb skupino, ma midva nisva srečala nikjer nobenega, ne na destinaciji, ne na nobenem letalu, prevozu... bi rekla, da so vsi skriti v resortih po cel teden ali po 14 dni in ne potujejo, tudi če že grejo dol na isto destinacijo...