* Ljudje, ki imajo/-te veliko težav, potem tudi vidijo/-te veliko težav. Velja tudi za mojega prijatelja, ki bi me na neke hude psihoterapije poslal, ker si tako močno želim dobiti punco, kar je (po njegovem) iluzija
* Po eni psihoterapiji lahko rečem, da je moja psihoterapevtka super, psihoterapija (moja prva individualna) pa bolj sproščujoča od masaže. Me že malo skrbi, ker je tako ql
* U bistvu sva bila zelo produktivna. Orisal sem ji situacijo - družina doma, bivša (to bi tudi na dejtu, no o družini doma pa ne bi - vsaj na prvem dejtu ne
Sem se pa začel glede situacije doma odpirat, če me kdo vpraša, približno povem zakaj je tako kakor je, in kako slabo to deluje name. Ena kolegica je postala sedaj ful empatična, prav čutilo se je, da jo je ganilo, in bi se ful družila z mano. Čeprav ji ne zamerim, da se na koncu ne bo, saj ima kar velik otrok doma (in se precenjuje, ko jo zagrabijo čustva) 
). Pa povedal kaj me muči.
* Ona mi je dala feedback, da itak počnem prave stvari. Nov hobi, ki sem ga našel, je povsem primeren za spoznavanje nasprotnega spola (tisto kar sem bil kritičen do Braneta), še toliko bolje pa, da je hobi in se ne gre samo za ženske (al punce)
* Na koncu sem jo mal špiknil, da morava narediti plan kaj/kako bova, razen če sem prišel sem, da mi pove, da sem na pravi poti in da ne rabim nič
* Glavno kar sem začutil na prvem srečanju je. No še prej - sama mi je dala kompliment, da praviloma na psihoterapijo pridejo ljudje, ki nečesa ne (z)morejo premakniti, sam pa itak počnem stvari, ki me potencialno vodijo k cilju. Ni problem, da ne bi šel ven, če dam konkreten primer, al bi me strah bilo iti v fitnes. Jah, saj to sem rabil tudi slišati, da ima nek smisel, kar počnem
* Začutil ali pa bolj opazil sem, da je problem moja nizka samopodoba glede
dobil bom punco. Stvari opišem slabše kakor dejansko stojijo. Zlasti na vas na forumu predvsem dajem tak vtis (saj vidite samo napisano). In se mi zdi, da sem iz prvega srečanja odnesel, da ne rabim biti tako kritičen do sebe in tako zaskrbljen glede prihodnosti (nisva o tem neposredno govorila, ampak tako sedaj čutim oz. razmišljam).
* Glavno za primerjavo hayley terapevtke veliko govori. No saj koliko se spomnim terapevtov, noben ni manj govoril kot ta. hayleyina - če je res tako kakor opisuje hayley - res malo govori. Moja si je drznila že dajat konkretne sodbe in to na prvem srečanju, glede stvari o katerih je prepričana ali naučena. Če se spomnim onega h kateremu sem hodil na skupinsko, je tudi glede določenih stvari upal izdati sodbo že takoj. Seveda so pa različni pristopi in tukaj so ljudje, ki se bolj ukvarjajo s psihoterapijami, in lahko komentirajo to kar sem opazil glede redko/gosto-besednosti terapevta/-ov.