Priznam da...20#

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7168
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 20. Jun. 2022 11:39

-* sem si vzel res cel vikend in tudi danes, da se res odpočijem...dobro sem jedel, veliko sem vozil motor in predvsem veliko spal.
-* sem od začetka maja bil res globoko v izobraževalnim obveznostih...sem spucal vse seminarske, refleksije, eseje, ocene drugih seminarskih, intervjuje....veliko dela.
-* sem se ravno ob pisanju tega spomnil da me čakajo še ene refleksije :D :lol: , ampak je do srede polnoči, tako da al gud.
-* prijatelj ki pride iz Brazilije ima mamo ki čaka na operacijo sedaj, in sem mu dal prostor, da če gre kaj narobe, da naj ostane. Familija pride prva.
-* upam da nama rata speljati to, res nimam veliko prijateljev, sam če te en pride obiskat za tri tedne iz Brazilije, je to res taprav prijatelj.
-* sem zadnje leto res spletel veliko prijateljstev, ki se bodo dolgoročno mešala prijateljsko in profesionalno, in ne vem, je tak kul feeling, da sem končno del neke skupine k se bo poznala in družila do starosti in da bomo skupaj rastli.
-* me malo skrbi za sorodnika, ampak zdaj je v bolnici in upam da pogruntajo kaj je.
-* imam polno poletje, trotedenski trip po Sloveniji če pride frend, praxa, služba, raziskovalna naloga.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 655
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 20. Jun. 2022 11:51

- mi je dvignilo pokrov, ker me mulec izkorišča. Bogi, nima avta, peljal bi punco v kino. Itak posodim, jaz bi bila tudi vesela tega v njegovih letih...slučajno med debato z mojim ugotovim, da mu nekako uspe v enem večeru sprazniti tank. Nikoli nisem tega opazila, ker je načeloma poln oz.manjka ful malo, ko se sredi tedna usedem v avto, on dobi vedno polnega za vikend, moj pa očitno vedno ob ponedeljkih, ko je šel v službo tankat avto, ker je bil prazen ampak nikoli ni nič rekel, ker je mislil, da se jaz toliko vozim.

- tako sem bila jezna, da sem šla gledat vse lokacije avta, nikoli ni bil kjer je rekel, da bo. Čakala sem vikend, ko je spet rekel za avto, bi šel v Kr v kino, vidim čez par ur, da je avto na drugem delu slo.sem samo ključe blokirala. Ok, mogoče res ne bi smela ampak zavoljo mojega zadoščenja se je bilo vredno naslednji dan tja peljat po avto.

- naivna sem, da vedno ljudem zaupam od začetka. Mi je žal, da je vse splavalo po vodi in ne bo več kot je bilo ampak vedno za vse ni moja krivda.

- sem imela za lep začetek vikenda v petek razlago zakaj moj toliko okrog hodi, s katero ga vidijo...ne vem no. Kaj ima kdo od tega, da takšne stvari naumijo. Je res ljudem tako hudo dolgčas, zakaj bi najprej na nekaj slabega pomislili? Ne rečem, če bi nekoga skrbelo, bi me želel opozoriti, bi bila hvaležna, ampak način s katerim ti nekdo reče, v smislu, saj ni drugega za pričakovati od njega. Res ni ok.

- ni dober občutek imeti take ljudi okrog sebe, sem upala, da sem z večino škodoželjnih že prekinila stike, očitno ne

- videti mu je hudo, mogoče mu ne bi smela niti omenjati
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6763
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 20. Jun. 2022 15:31

saarijarvi napisal/-a:
mmm napisal/-a:Espresso je sicer, brez k :wink: :cool:V temu je stos. Njen moz rece s k-jem. Kdo ti sedi na kablih? :D


Ajaaa, jaz sem mislila, da ko je mmm ta stavek napisal, da je pokazal, da je poštekal, ne da še vedno ni. :D

Ja, s k je napačno poimenovanje. Tudi mene že kdaj zamika, da bi ponesreči rekla s K.
-------------------------------------------------

- bom kar ene par dni očitno odsotna bolniško od službe pred dopustom, (upam, da ne bom rabila še dopusta prestavljati), mi je kar malo nerodno, delno od tega prehlada zdaj, delno od drugih stvari. Upam, da bo vse v redu na koncu. Ne vem, ali nekako prikazat ali povedat, da bom zaradi dveh stvari, ne ene, odsotna v službi, da ne bo kdo mislil, da bom zdaj samo zaradi nekega mini virusa vse dni in da nategujem ali si zmišljujem za brezveze..

- uf mayaeb, to je res neprijetno glede škodoželjnosti ljudi. Očitno bolj kot si v položaju, da je kaj za zavidat, bolj se pokaže, da tudi zavidajo ljudje ali želijo slabo..

- meni že mama kdaj začne govorit od kakšnh njihovih prijatlov in njihovih otrok tudi v kakšnem malo zavidljivem tonu oz kaj v izi opravljat. Ji vedno rečem, da imam dovolj svojih problemov in da me ne zanima, kaj ostali delajo.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1373
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 20. Jun. 2022 20:20

hayley napisal/-a:
saarijarvi napisal/-a:
mmm napisal/-a:Espresso je sicer, brez k :wink: :cool:V temu je stos. Njen moz rece s k-jem. Kdo ti sedi na kablih? :D


Ajaaa, jaz sem mislila, da ko je mmm ta stavek napisal, da je pokazal, da je poštekal, ne da še vedno ni. :D

Ja, s k je napačno poimenovanje. Tudi mene že kdaj zamika, da bi ponesreči rekla s K.
-------------------------------------------------

U bistvu ne vidim fore (nimamo pa vsi istega smisla za humor). Vem da je espreso, joke-a nism razumel, tudi odnosa _patchouli_ partner/mož ne razumem - ni mi jasno zakaj bi naenkrat maral espreso oz. zakaj bi ga naenkrat začel nazivati ekspreso(imate prav, se opravičujem)
Zadnjič spremenil mmm, dne 20. Jun. 2022 21:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6763
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 20. Jun. 2022 20:41

Omg mmm popolnoma neprimeren komentar.
In ja ljudje so v veliko primerih škodozeljni, od malih otrok v šolah, ko se spravijo na koga, ki so mu fous, pa do odraslih ljudi. Najbolje je v resnici čim manj pokazati navzven stvari, za katere ti je kdo lahko nevoščljiv ( če hočeš mir) ali pa bit čim bolj v družbi sebi enakih.

- ma to pri kavi je že poznana fora, D a nekateri nepravilno rečejo, tudi jaz sem kdaj
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1373
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 20. Jun. 2022 21:08

hayley napisal/-a:Omg mmm popolnoma neprimeren komentar.

(imate prav, se opravičujem)

Aja, prej sem pozabil priznanje napisati. Priznam da:
* danes sem končno po več kot dveh letih poslinil plastično vrečko za sadje (ideja oz. bolj gib prišel kar sam od sebe, nezavedno :) ). Pred korono jih drugače sploh nisem vedel dati narazen. Babica me je naučila, da se to dela s slino. Potem naenkrat je bilo mal težje, ker je bila maska na ustih... sem bil priden in se mi res ni zdelo primerno slinit sedaj vrečke, če je stanje zunaj tako resno...
Zadnjič spremenil mmm, dne 20. Jun. 2022 21:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 6929
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 20. Jun. 2022 21:15

Mmm, tebi pa marsikaj ni jasno, ala? Kaj imaš od tega, da si pohmuljeno žleht?


Priznam, da:
-je jutri dan za eno novo, upam da dolgo trajajočo zgodbo,
-da se mi bo zmešalo, če tamalo piči še en komar,
-me po novem letu čaka operacija, katere se ne bojim. Zaradi carskih se bojim le splošne anestezije.
-me je sestra le prepričala in bom pričela s treningi. Ampak počasi, počasi.
The world is as you are.
mmm
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1373
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 20. Jun. 2022 22:06

emanuela napisal/-a:Mmm, tebi pa marsikaj ni jasno, ala? Kaj imaš od tega, da si pohmuljeno žleht?

Mah mal sm jo "zbodel", ker itak njenim štorijam "ugašanja avtomobila na daljavo (med vožnjo?)" ne verjamem

Mal (ali pa precej?; @mayaeb, se opravičujem ! :( ) sm tudi jaz sicer žleht, zaradi osebnih "zamer" - tak da iz tega vidika me jemlji z rezervo

(imate prav, se opravičujem)
mmm
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1373
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 21. Jun. 2022 18:51

* Ljudje, ki imajo/-te veliko težav, potem tudi vidijo/-te veliko težav. Velja tudi za mojega prijatelja, ki bi me na neke hude psihoterapije poslal, ker si tako močno želim dobiti punco, kar je (po njegovem) iluzija :twisted:

* Po eni psihoterapiji lahko rečem, da je moja psihoterapevtka super, psihoterapija (moja prva individualna) pa bolj sproščujoča od masaže. Me že malo skrbi, ker je tako ql :)

* U bistvu sva bila zelo produktivna. Orisal sem ji situacijo - družina doma, bivša (to bi tudi na dejtu, no o družini doma pa ne bi - vsaj na prvem dejtu ne :) Sem se pa začel glede situacije doma odpirat, če me kdo vpraša, približno povem zakaj je tako kakor je, in kako slabo to deluje name. Ena kolegica je postala sedaj ful empatična, prav čutilo se je, da jo je ganilo, in bi se ful družila z mano. Čeprav ji ne zamerim, da se na koncu ne bo, saj ima kar velik otrok doma (in se precenjuje, ko jo zagrabijo čustva) :) ). Pa povedal kaj me muči.

* Ona mi je dala feedback, da itak počnem prave stvari. Nov hobi, ki sem ga našel, je povsem primeren za spoznavanje nasprotnega spola (tisto kar sem bil kritičen do Braneta), še toliko bolje pa, da je hobi in se ne gre samo za ženske (al punce) :)

* Na koncu sem jo mal špiknil, da morava narediti plan kaj/kako bova, razen če sem prišel sem, da mi pove, da sem na pravi poti in da ne rabim nič :)

* Glavno kar sem začutil na prvem srečanju je. No še prej - sama mi je dala kompliment, da praviloma na psihoterapijo pridejo ljudje, ki nečesa ne (z)morejo premakniti, sam pa itak počnem stvari, ki me potencialno vodijo k cilju. Ni problem, da ne bi šel ven, če dam konkreten primer, al bi me strah bilo iti v fitnes. Jah, saj to sem rabil tudi slišati, da ima nek smisel, kar počnem :)

* Začutil ali pa bolj opazil sem, da je problem moja nizka samopodoba glede dobil bom punco. Stvari opišem slabše kakor dejansko stojijo. Zlasti na vas na forumu predvsem dajem tak vtis (saj vidite samo napisano). In se mi zdi, da sem iz prvega srečanja odnesel, da ne rabim biti tako kritičen do sebe in tako zaskrbljen glede prihodnosti (nisva o tem neposredno govorila, ampak tako sedaj čutim oz. razmišljam).

* Glavno za primerjavo hayley terapevtke veliko govori. No saj koliko se spomnim terapevtov, noben ni manj govoril kot ta. hayleyina - če je res tako kakor opisuje hayley - res malo govori. Moja si je drznila že dajat konkretne sodbe in to na prvem srečanju, glede stvari o katerih je prepričana ali naučena. Če se spomnim onega h kateremu sem hodil na skupinsko, je tudi glede določenih stvari upal izdati sodbo že takoj. Seveda so pa različni pristopi in tukaj so ljudje, ki se bolj ukvarjajo s psihoterapijami, in lahko komentirajo to kar sem opazil glede redko/gosto-besednosti terapevta/-ov.
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 655
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 21. Jun. 2022 20:33

mmm napisal/-a:
emanuela napisal/-a:Mmm, tebi pa marsikaj ni jasno, ala? Kaj imaš od tega, da si pohmuljeno žleht?

Mah mal sm jo "zbodel", ker itak njenim štorijam "ugašanja avtomobila na daljavo (med vožnjo?)" ne verjamem

Mal (ali pa precej?; @mayaeb, se opravičujem ! :( ) sm tudi jaz sicer žleht, zaradi osebnih "zamer" - tak da iz tega vidika me jemlji z rezervo

(imate prav, se opravičujem)


Za razliko od tebe, svojih postov ne popravljam in lahko še enkrat prebereš, kaj sem napisala. Tega kar ti tukaj pišeš pač nisem napisala, mogoče ti domišljija preveč dela oz.imaš že v glavi kakšno zaroto kje zadaj, ugibam..

Glede tvojega posta, preden si ga popravil, se vidi, da imaš težave, da kuhaš zamere, da bivše nisi prebolel, čeprav naj bi ti končal, če se ne motim.
Tvoje popravljanje in brisanje samo pokaže, da nimaš hrbtenice.

Lepo, da si si poiskal pomoč, upam, da ti bo pomagala. Čeprav ne vem, kako naj bi pomagala, če si tam z namenom, da preučuješ njo, namesto, da bi se lotil svojih težav.

Ni popoln, kot tudi sama nisem in s kom je bil takrat, ko nisva bila skupaj mi je prav vseeno, zdaj pa vem, da ni naredil tega, za kar, ga nekateri obsojajo. Tega kar sva v zadnjem letu dosegla in skupaj čez dala, ne bi nihče od naju kar tako zavrgel.

- se je mali prišel pogovoriti, menda mu je žal, da se je lagal. Mogoče mu je bilo res, kaj pa vem. Videti je v hudo napornih letih. Ga je skrbelo, če sva kul, sem mu rekla, da mogoče bova ampak avta ne dobi nikoli več.

- razmišljam, če je prav, da sem ga tako zaj...mogoče je bilo vseeno preveč

- je bila patronažna na obisku, zaradi uvajanja gh. Res je faca, vse bi morale biti take. Menda nekatere prav težijo kako in kaj.

- ne vem zakaj bi kdo slinil vrečke v trgovini

emanuela napisal/-a:-me po novem letu čaka operacija, katere se ne bojim. Zaradi carskih se bojim le splošne anestezije.


Upam, da ni kaj večjega in dobro naredijo. Splošna je res smotana in najdlje po njej tam ostaneš. Če ni preveč in je možnost, dajo kaj drugega, se mi zdi so kar odprti glede tega.
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6763
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 21. Jun. 2022 20:49

Šele zdaj sem vidla, da si začel o primerjavah terapevt. Ja za mojo bi lahko rekla, da deluje, da je tudi sicer v zasebnem življenju bolj introvertirana, zadržana.

Mi je pa ona predstavila terapijo na način, da te morejo oni samo malo usmerjat, ne dajati konkretnih nasvetov ali kaj pretirano komentirati, ker te morejo naučiti, da se sam znajdeš v življenju in si znaš sam pomagati, brez da bi dobival nasvete nekoga. Da te naučijo samostojnega odločanja in samostojnega spopadanja s problemi, tako sem jaz vse skupaj razumela, zakaj ne toliko govori in zakaj ne daja nasvetov Oz je vse skupaj daleč od kakšnih nasvetov.

Je pa značilno, da tiste, ki imajo kognitivno-vedenjsko se najbolj govorijo v smislu nasvetov in mogoče največ govorijo.. Ker gre za najkrajšo vrsto terapije in so bolj osredotočeni na reševanje določenega problema, ne na preteklost in iskanje vzrokov in celotno sliko..
Pri moji je pa nasprotno dosti nekega spraševanja, ko nekaj povem, 'kako se ob tem počutiš? ', da morem kar sama zase ugotavljati sproti, kaj je narobe..

Lahko če imaš, mmm, kakšno starejšo ali srednjih let, da je tudi malo bolj izkušena že.
Katere vrste psihoterapijo pa imaš?

- hja za moj bančni račun bi bilo pa bolje, da čimprej koncam te terapije, samo se ne vem točno kdaj bom, morem se enkrat prestet, koliko jih imam zdaj

- ne razumem o kakšnih sodbah terapevtov mmm govori, moja ni imela nobenih sodb
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1373
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 22. Jun. 2022 22:45

hayley napisal/-a:- ne razumem o kakšnih sodbah terapevtov mmm govori, moja ni imela nobenih sodb

Razložila mi je, da z bivšo se niti ne moreva več družiti, da to je normalno, da poti nazaj ni (razen če postaneva spet par). (Temu (in podobnim izjavam) pravim sodba.) Se spomnim še nekoga iz "psihoanalize", ki je takole učil.

Praviloma gre takole, da ko enkrat si intimen, ne moreš več biti ne-intimen oz. tvoje telo ni pripravljeno na to, zato prijateljstva z bivšimi naj ne bi šla.

Jaz sem se zahvalil za razlago, rekel mislim da sem, da (še?) ne čutim tako, da lahko pa, da bivša tako čuti oz. razmišlja. :) Ampak saj jo puščam čist pri miru, sem (že zdavnaj) opazil, da ji ni do nikakršnega druženja, tak da nimam kaj.

Katere vrste psihoterapijo pa imaš?

U bistvu ne vem. :) Nikoli je nisem google-al, zdejle bi jo lahko, pa ne bom. Kakor je Sarissima nekje drugje napisala je bila izbrana po "gut feeling" oz. v tem primeru "good feeling".
Približno "sumim" glede na to kaj posredno vem o njej v katero vejo bi lahko sodila, nisem pa 100% prepričan, ker je nisem šel preverjat niti je nisem (še?) vprašal :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6763
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 23. Jun. 2022 6:39

- ja nekateri psihoterapevti, vsaj tamlajši, ko so v zadnjem času še bolj poudarjene različne smeri psihoterapije, so navdušeni nad lastno smerjo in ti že v prvi uvodni uri začnejo veselo razlagat, kaj je njihova smer in značilnosti..

- moja terapevtka, je po drugem kopitu od tvoje, ima nek svoj način, ko ne daja sploh nobenih trditev, nobenih sodb, lahko res kaj malega vmes pove kot trditev, recimo en redek primer , ko je dala trditev je, da je težko iti naprej/ pustit prejšnjo zvezo/ preteklost, ostalega bolj skoraj nič, je več vprašanj kot trditev vmes od nje, veiko večino pa jaz govorim.. tako, da samo ona tebe sprašuje, kako ti vidiš stvari in ti postavlja vprašanja, da imaš potem uvid sam v sebe, kaj se ti dogaja, ali kako se počutiš pri nekih stvareh...

Mislim, da ima moja skoraj nek način, da te poskuša kot osamit na nek način in ti postavljat vprašanja, kot da si ti sam tam s svojimi vprašanji in nimaš toliko občutka, da si na nekem svetovanju, ali da je sploh kakšna oseba zraven. Mislim, da je to tudi neka značilnost psihoanalize, da se človeka nekako bolj osami in se tam sam spopada z nekimi problemi, vprašanji in odkriva sebe ob usmeritvi, pod nadzorom psihoterapevta... v nasprotju s temi kognitivno vedenjskimi terapijami, ko se bolj približujejo nekemu svetovanju...
- meni po tvojem opisu tvoja deluje bolj vedensko-kognitivna terapija, na tej se smatra, da se lahko hodi do okoli 20 ur, niso daljše, pri nekaterih drugih usmeritvah se pa šteje, da so dlje trajajoče psihoterapije. Če pa imaš posebej na razmerje/zakon/ družino vezane probleme, je pa spet to določena usmeritev..

- Jaz mojo sem guglala, sej drugače v sodobnem času ne moreš najti psihoterapevta, kot preko interneta, razen, če ti kdo svetuje in ti direkt da številko nekoga. Sem se odločila glede na naštete tematike, ki jih je imela napisane, da se z njimi ukvarja, najbolj.- kako se vleče čas v bolnici na oddelku, pa po možnosti še vse zaprto brez zraka, vse staro... no zdaj še dobro sem doma..

- še 2 nova zdr. problema sem odkrila, glede 1ega sem se že pomirila, pri drugem me pa mori, da imam visok spodnji pritisk, zgornjega približno v meji normale. Po mojem spominu, če si živčen pri merjenju, se bolj pozna na zgornjem in spodnji ostane približno normalen, po spominu iz sistematskih, zato mi zdaj ni jasno, zakaj imam spodnji visok. Ok, mogoče bi si mogla večkrat zmerit, da bi sigurno videla, če imam previsoko.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6763
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 25. Jun. 2022 9:01

- sem zadovoljna, da se je vse približno izteklo kot se je moglo, še en pregled imam ravno na dan, ko odhajava, pa PCRje tudi moreva it delat, oba samo 2x cepljena

- sem zadovoljna sama s sabo, da čeprav nisem šla na tadaljši sestanek v petek, ker sem še vedno na bolniški, mi je uspelo naredit večurno pripravo enega dokumenta za sestanek, me pa še čakajo še ostali opravki za službo

- da študiram da od parfumov ne bom jemala nič s sabo, ker teža, ki jo bom skozi nosila na hrbtu, ne hvala, bom pa najbrž za tistih par dni, ko bova bolj na turističnem delu vzela Montale 2mL vzorčke(1 ali 2 od njih), ki sem jih dobila pri zadnjem nakupu - White musk, Dark purple in Soleil de capri. Imam tudi še 3 Kilian vzorčke, ma mi jih je škoda za potovanje. Pa še nekega Jean Paul Gaultier vzorček imam nekje, ki mi pa niti ne diši dobro, ga lahko proč vržem - So scandal.
- sem lani na letališču kupila Chloe Nomade edt na poti tja, ga je potem on nosil v njegovem ruzaku :D , ma sem ga že prodala do zdaj. Mi ni slab, ma mi spet ni nekaj ful posebnega bil.

- Bi mogoče rabila malo večji ruzak, bom še videla, ko poskusim noter zložiti. Čeprav se zavedam, da na koncu se vsak gram pozna, ki jih jaz ne mislim nositi. Mi je že lani on rekel, da sem še kar malo stvari vzela s sabo za žensko, je bil njegov ruzak kar težjo od mojega, seveda, ko moreš sam nosit svojo kramo...

- mogoče lih malo pogrešam ta morja iz otroštva, ko smo šli sredi ničesar v Dalmacijo, kar je mojemu fotru ful pašalo, moji mami pa ni bilo všeč, ker gre rada v gužvo/ civilizacijo.. Največ let sem bila na Dugem otoku in me poletja iz otroštva spominjajo na ta otok ter na tržnice v Zadru. Čisto drugi svet, restavracij tam sploh ni bilo, smo hodili kdaj na večerje v hišo k večji družini, ki nam je oddajala apartma, za kupit kruh, si mogel kdaj čakati zjutraj dolgo vrsto v edini mali trgovini v tistem naselju, ribe/ morsko hrano je moj fotr hodil lovit skupaj z domačini.. Vprašanje, če je zdaj še tako samoten, kot je bil nekoč..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1373
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 25. Jun. 2022 21:43

Priznam, da:
(imam še eno težko)

* Glede na to, da sem zelo hitro v mladosti zapadel v vero, imel rad in Boga in Cerkev in tudi mislim (in še vedno), da tudi Bog mene ima rad

* Mislil sem, da je plačevati za seks ful narobe. Nikoli ne bi naredil kaj takega, dokler nisem 1x pač šel čez črto

* Sedaj ne mislim več, da je to tolk zelo narobe. Se mi pa smilijo ženske v tem

* Vem da nisem pri spovedi, niti več ne grem zaradi te stvari. Hočem priznati, da na eni točki me je pač obup spravil v to. Seveda postane tudi lepo, zasvoljivo.

* Lahko, da obup vsakega moškega spravi v to, lahko so (tudi potlačene) travme iz preteklosti pri poročenih, ki tako "varajo" svoje žene. Nis(m)o vsi isti. Pri meni je pač bilo tako, da ženske na drug način enostavno nisem mogel (več) dobiti in po koncu zveze sem pač imel več teh (seksualnih) potreb. Ko sem videl, da gre zelo slabo preko Tinderja in v živo, sem se enkrat vdal.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov