- saarijavi upam/ želim, da vama uspe zadeva s hrtom

-zadeva glede dejtanja..

, ja gotovo je nekaj privlačnega, če je nekdo 8malo) nedosegljiv..
- drugače, ok vem, da nima veze, da ne rabim pojasnjevat, samo ni čisto situacija, da mi ni bil všeč, ampak bolj, da sem imela občutek/ dvom, da nisva čisto za skupaj oz naju nisem 'videla v zvezi' na začetku, od začetka, po prvem vtisu, sem pa še vedno hotela nadaljevat z 'dejtanjem', da bi vseeno prišla zadevi do dna in ugotovila, če je kaj na stvari..
- ne bi sprejela njegovega povabila na pijačo, če mi ne bi bil všeč, niti se ne bi dobivala alsoo, sem na določene trenutke, med pogovorom z njim začutila metuljčke že ko sva se spoznala/ na poroki in na 1. dejtu.. privlačnost kemija definitivno was there..
- po 2. dejtu je bila bolj fora, ne da mi ne bi bil všeč, ampak naju je najbrž obeh malo prijel alkohol in je bil posledično druga polovica dejta oz skor cel dejt samo mečkanje in valjanje en pod drugim

in sem imela po tem dejtu mal čuden filing, da je bilo too mač + sem si mislila, da on pričakuje maalo preveč, da bova kar skupaj, tudi glede na stvari, ki mi jih je frendica o njemu pravila, a v resnici sem bila malo preveč samozavestna in je ravno kontra, tak tip, da je ful v izi oz se mu skoraj ne da imet zvez oz. jih do sedaj sploh ni imel in je ful navajen bit sam..

napačna interpretacija iz moje strani bila.
- ma ko bi se vsaj dobivala, pa ne vem, če lahko temu rečeš tako
- ena stvar, ki je bila do petka je check oz. še čakam odgovor od šefa, če bo kaj za popravit, glede tadruge, interne stvari, me pa čaka še dolga noč

oz upam da ne bo tako hudo..