Potrebovala bi čim več vaših nasvetou...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

AAAA!
maja.rosi
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 28. 6. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a maja.rosi » 28. Jun. 2017 18:22

Ejla:) Že kar neki časa prebiram tale forum in sedaj ko imam tudi jaz en problem, bi tudi jaz zelela slisati kaksen vas nasvet. Ugl. zacela sem delati novo studentsko delo, kjer pa mi je na oko padu moj sodelavec. Nevem kolko let ima vendar sklepam da je vsaj 8 let starejsi od mene. Ima mogoce kdo kaksen predlog na kaksen način bi mu lahko pokazala, da ga vidim kot nekaj več...in po katerih dejanjih bi lahko razumela da tudi on cuti enako?Hvala za vse odgovore:)
AAAA!
Uporabniški avatar
Brandon not off
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 13. 6. 2017
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Brandon not off » 30. Jun. 2017 17:52

Pozdrav,
Če ne gre ravno za izrazito slep primerek, obstaja znatna verjetnost, da ta tip vsaj sumi, da nisi ravnodušna do njega. Ker poglede in mimiko naše nezavedno ves čas daje na ogled okolici, le mi mislimo, da je vse varno skrito v nas :D
Drugače pa odkrij, kaj ga zanima in ni v povezavi s službo. Če gre za nekaj o čemer tudi ti ne veš veliko, pa ga začneš o tem spraševati, bo sklep neizogiben. Tu gre za nekaj več. Potem pa samo še preostane njegova reakcija, ali se bo s tabo ukvarjal le toliko kot zahteva vljudnost in službena pozornost, ali pa bo kaj več.

Lahko pa tudi vse, kar sem napisal proč vržeš in mu rečeš, če gre kaj ven v petek zvečer, ali pa kaj podobnega. Samo v tem primeru se ne smeš bati zavrnitve. :cool:
All men are cremated equal.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov