Dioniz : Vesel sem tvojega odgovora, ampak mislim, da je malo mimo mojega razmišljanja. Zakaj bi jo vozil na zmenke in seks?
Oglasi se ne, torej je ne morem kontaktirati, siliti pa ni najbolje.
Sicer pa ni takšen tip, bolj nežna dušica ( upam, da sem jo prav prebral ).

Res je, na fitnes in plavanje sem se vpisal - tako da kg kar kopnijo.
Če sem iskren nimam težav z spoznavanjem deklet - sem direkten, preskrbljen, pa tudi ušesa za ženske težave imam. Mogoče preveč pomagam ( 1 partnerki, drugim ) in mi je to prineslo točke.
Ampak bistvo je, da če grem na pijačo z žensko se počutim neprijetno, misli mi uhajajo k bivši, počutim se slabo. To je težava.
Menite, da je permanentne narave? Upajmo da ne.
Led Zepelin : Kar na zdravje.
A: Nikoli ni dejala, da sem len, to ne. Hotela je pa v fitnes, tek itd. Nikoli ji nisem branil, ampak povsod šel pa tudi nisem. Sedaj pa hodim in to jo jezi. Ampak to kar sedaj počnem ni namensko - res bi rad kaj naredil na sebi.
Res je, ni bila zaposlena ampak ji tega nikoli nisem očital. Hotel sem, da doštudira - mag. in nato bi ji pomagal poiskati primerno službo.
Resnično ji nikoli nisem očital ničesar, tudi avtomobil sem ji pomagal kupiti, da o drugih malenkostih ne govorim. Ampak vse to sem vzel v zakup, kot nekaj "partnerskega". Očitno sem se motil.
B:Svoje življenje ji nisem opisoval, povedal sem ji vse ampak ne v detajle. Vsekakor nisem želel ničesar prikrivati ampak samo prihraniti svoje boleče otroštvo, itd.
C: Moral bi ji povedati, ampak zaradi strahu najbrž nisem. Na začetku sem bil tako zaljubljen, da bi kopal nafto zanjo z motiko. Ni bilo pa ničesar - ne prevare, ničesar.
Vsekakor me najbolj moti to, da sem vse naredil zanjo, v 2 letih sva počela toliko stvari kot drugi v 10. In navkljub vsemu se je odločila za odhod.?.?
Še bolj zanimivo je, da sva se še 3 dni pred odhodom crtala v postelji, pogovarjala, vikend prej sva šla na večerjo - bilo je vse popolnoma OK. Kako lahko čez 3 dni pobereš vse in odideš?
Zan91Najbrž se bodo oglasile kasneje. Sigurno ima katera kaj zanimivega za povedati - mogoče podobno izkušnjo in mi bo zaupala zakaj bi/je tako naredila.
Hvala vsem.
Pikec81