Nazaj skupaj z bivšim
-
- Sramežljivka
on bi rad bil zdaj z mano... vsaj tako mi je rekel čeprav tega ne kaže.... pravi da je ljubezen do mene zelo nizko... haloo ni tko da je ljubezen al pa je ni? oke... mogoče navezanost samo.... do tipa bla jaz nesramna... saj drugače ga neznam prebolet... samo zakaj za boga pa je on nesramen do mene ?
a je tle sploh kera d je po ne vem pol leta, 1 letu... s5 začela z bivšim in d se mata fajn zdj? 

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
- _vampirk'ca
- Debatorica
moja kolegica je tut že ful dolg s tipom, s katerim je bla en mesec, potem dva ne, pa je mislila da je z njim vse rešeno...pa se je zmotila takrat in je zdaj srečna =)
ker se men še ni zgodilo mislim da nobenga ne bi vzela nazaj ker sem kao preponosna...pač ženske fore
ampak...ne vem =) odvisno je od situacije in od tega kolk si ga prebolela in kaj si počela ko ga ni bilo=)
ker se men še ni zgodilo mislim da nobenga ne bi vzela nazaj ker sem kao preponosna...pač ženske fore

lakeesha napisal/-a:a je tle sploh kera d je po ne vem pol leta, 1 letu... s5 začela z bivšim in d se mata fajn zdj?
Mi2 sva šla narazen za nekaj mesecev...in sva se srečala nekje zunaj in pristala skupaj... skupaj sva bila več ot dve leti..blo je lepo,še boljše kot prvi dve leti,pač en čas super,čez čas pa si pač stari jaz-ne moreš iz svoje kože. In sedaj ko sva končala menim kot so nekatere že rekle da pogreta juha ni več ista in če skledo zlomiš na pol da jo lahko sestaviš skupaj...ampak kako bo potem stala?

-
- Kofetarica
- Kontakt:
jaz se tud ne bi pogrevala stare juhe! ker potem samo preteklost privlečeš na plan, in seveda se zadeva začne ponovno od začetka, sam nikol ni več tako je blo! ko greš enkrat narazen, ni poti nazaj! vsaj za mene ne! greš lepo naprej življenje in je to, to! 

življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
verjetno se je neki moralo zgodit, da je postal bivši.. če je to neka neumnost, je mogoče v redu, da se še enkrat proba, če so pa to t.i. nepremostljive razlike, je pa bolje ne.. jaz se vsekakor ne bi vrnila.. si mislim: obstaja nekdo, ki mogoče ne bo nikoli bivši, jaz pa zapravljam čas, ko sem spet nazaj z bivšim..