Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Firestorm napisal/-a:Sarissima, kje kupuješ pajkice? Kak nasvet mogoče, da niso takšne, da se hitro razvlečejo, pa da niso takoj prekratke, ko 2x opereš.
Jaz bi tudi nujno rabila par parov lepših. Da so udobne za nosit, ampak da se vseeno da športat v njih.
Glede recepta pa meni je ful dobro, če naredim piščanca z zelenjavo in kokosovim mlekom, dodam razne začimbe (kari, čili...itd.).
Je naslednji dan mogoče še boljše
Firestorm napisal/-a:Hvala! <3 sploh nisem na aboutyou pomislila.
Sem malo tudi Lelosi gledala, k mi ves čas reklama pred oči skače, ampak so o njih zelo deljena mnenja. enim so menda super, drugi pravijo da so totalno šit.
ne bi pa res dajala 40e za pajkice, ki se takoj uničijo
_patchouli_ napisal/-a:Sarissima, ce smo ze pri indijskih receptih: prvi dan naredi kaj v stilu chicken tikka (marinirani koscki piscanca iz pecice). Ne vem, koliko imas zacimb doma, ampak recimo namesas kurkumo, koriander, kumino, sladko papriko, cili po okusu, mislim da tudi mleti klincki bi sli. Ali pa ce najdes, kar tandoori mesanico oziroma poguglaj, kaj tocno gre v mesanico. Zmesas z jogurtom, pasto iz cesna in ingverja (pasto lahko naredis tako, da ingver in cesen zmiksas, ce imas food processor), pustis stati cim dlje, da se lepo marinira (jaz sicer pustim cez noc, ampak tudi 1 ura je bolje kot nic). Speces lepo in postrezes s solato. Preostanek naslednji dan naredis v chicken tikka masalo ali my favourite, butter chicken.
Ene dve zlice masla (ghee se bolje), cebula, cesen, ingver, malo paradiznikove mezge, garam masala ali kar pac imas podobnega (plus isto mesanico kot prejsnji dan). Vrzes noter meso, na koncu se smetano za kuhanje. Pa je. Z rizem ali chapatijem (tortilje bi sle, verjetno).
Sarissima napisal/-a:Evo še predlogi profesionalcev. Hvala, bom sprobala! Torej chicken tikka in nato iz ostankov tikka masala? Bom poguglala se za kak bolj detajliran recept, ker ne poznam tako dobro kuhinje
Sarissima napisal/-a:Firestorm napisal/-a:Hvala! <3 sploh nisem na aboutyou pomislila.
Sem malo tudi Lelosi gledala, k mi ves čas reklama pred oči skače, ampak so o njih zelo deljena mnenja. enim so menda super, drugi pravijo da so totalno šit.
ne bi pa res dajala 40e za pajkice, ki se takoj uničijo
Jaz sem jih že skoraj kupila, pol sem jih pa na kolegici potipala - na občutek so ful prijetne, čisto mehke, gladke ampak prav popolnoma nobene opore ti ne dajo, pač kot da si nag ali pa ko ena pižama. Meni osebno to ni všeč, mam rada da pajkice stisnejo
.
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov