Cosmolog

Moj fant v postelji govori nejasne stvari

Moj fant vsakič med seksom, preden doživi vrhunec, govori povsem nejasne stvari, včasih omenja mamo, drugič govori po otroško … Ko sem ga pred kratkim o tem povprašala, pravi, da se nič ne spomni, mene pa v tistem trenutku volja do seksa popolnoma mine. Kako naj mu povem, naj neha?

Odgovor strokovnjaka:

Nisem še slišal, da bi človek pred orgazmom izgubil spomin. Tudi njegovo obnašanje mi je milo rečeno zelo čudno in verjamem, da te mine volja do seksa. Morda je čas, da si daš ob posteljo kakšno Biblijo in druge pripomočke, ki jih uporabljajo izganjalci hudiča.
A če se za trenutek neham šaliti, bi bilo mogoče pametno, če bi o tem zanimivem obnašanju povprašala tudi kakšnega zdravnika. Ker če se dogajanja ne zaveda, bo težko prekinil svoje vedenje le zato, ker si ti tako želiš. Očitno nima nikakršnega vpliva na svoje reakcije.

Nekaj se mu premakne, kar povzroči takšno vedenje, in to ni normalno. Ker nimam medicinske izobrazbe, ne vem, kaj bi lahko bil vzrok za takšno stanje. Mislim pa, da bi bilo pametno to malo raziskati, saj mogoče to vedenje nakazuje na kakšno drugo bolj resno stanje. Seveda pa je možno tudi to, da se vsega zaveda in tudi spominja, vendar noče nehati, noče pa tudi razlagati, zakaj to počne, ker najverjetneje tega ne bi razumela.

Vsekakor je čas, da se z njim bolj resno pogovoriš o njegovem stanju. Pri tem se ne obremenjuj toliko z načinom – brez olepšav mu povej, da tako pač ne gre več naprej, in naj ti predlaga, kako bosta ta problem rešila. Najprej pa poskusi ugotoviti, ali se vsega tega zares ne zaveda. Ker če se, potem ima fant zelo unikatne lastnosti, o katerih boš morda želela resno razmisliti.

Postavi vprašanje Vsa vprašanja

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri