Cosmolog

Sem mu všeč?

Všeč mi je fant, s katerim se poznava štiri leta. Na začetku se nisva preveč dobro razumela, pred približno mesecem pa sva se začela pogovarjati in si pošiljati sporočila. Opažam, da me zadnje čase v šoli nenehno draži, spotika, kliče in preusmerja pozornost nase. Še vedno pa nisem prepričana, ali sem mu res všeč. Kako naj se prepričam?

Odgovor strokovnjaka:

Upam, da sta še vedno v začetnih razredih osnovne šole. Drugače ne vem, ali si želiš imeti fanta, ki še ni toliko dozorel, da bi svojo naklonjenost dekletu znal pokazati drugače kot pa s spotikanjem. Mislim, da fantje v vrtcu moje hčerke uporabljajo bolj romantične taktike zapeljevanja, kar bi mi bilo čisto všeč, če bi imel sina. Tako pa me malo skrbi.
Po tem, kar si mi napisala, mislim, da ni dvoma, da si mu všeč. Ampak glede na njegovo zelenost boš morala vse postoriti sama. Niti v najbolj drznih sanjah ne moreš pričakovati, da bi te on povabil na zmenek, da bi ti odkrito priznal, da si mu všeč, da bi te osvajal, kot si ženska zasluži. Pomagati mu boš morala zoreti. Na to se pripravi.

Postavi vprašanje Vsa vprašanja

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri