Cosmolog

Želi si me v kombinaciji s fantom

Zadnjič me je fant vprašal, ali sem kdaj razmišljala o trojčku. Ko sva se še malce pogovarjala, sem ugotovila, da se njemu to kar pogosto plete po glavi – vendar v kombinaciji z mano in še enim fantom. To mi nikakor ni všeč in ne morem se znebiti občutka, da so mu očitno zelo privlačni tudi fantje. Naj ga pustim?

Odgovor strokovnjaka:

George Michael je skozi trojčka v kombinaciji, kakršno jo predlaga tvoj fant, dokončno spoznal, da so mu v resnici bolj všeč fantje. Kako zelo rad ima tvoj partner nabrekle penise, boš tudi ti najverjetneje spoznala, če se odločiš uslišati njegovo tako zelo pogosto fantazijo. A preden se odločiš, kakšen problem je zate njegova morebitna naklonjenost fantom, si najprej odgovori, ali bi bilo kaj drugače, če bi si za to avanturo zaželel poleg tebe še eno žensko. Kako ti dojemaš zvezo med dvema? Misliš, da je popolnoma v redu, če svojo seksualnost popestrita s tretjo osebo, ali se ti zdi, da bi to moralo ostati le za vaju dva?

Če meniš, da bi s tretjo osebo uničil vajino intimo, posebnost, naklonjenost, ljubezen, se najverjetneje sploh ni treba ukvarjati z vprašanjem, ali tvoj dragi plava tudi proti toku. V tem primeru se namreč vajina osnovna pogleda na zvezo dovolj razlikujeta, da se lahko resno vprašaš, ali je sploh smiselno vztrajati z nekom, ki ima očitno zelo drugačne nazore in želje od tebe, drugače gleda na vajino zvezo, drugačno vrednost ji pripisuje, jo vidi drugače.

Takšne razlike pa so običajno zelo frustrirajoče in jih bosta le s težavo presegla. Če pa imaš tudi ti želje po tretjem kolesu, bosta morala najverjetneje priti do sporazuma, kakšnega spola naj bo tretji. Morda poskusita obe kombinaciji. In ja, morda ugotoviš, da ima tudi zelo rad fante. A vedno, kadar dovoliš tretji osebi, da se stisne med vaju, tvegaš, da bo šlo vse zelo hitro navzdol. To je pač nevarna igra in moraš biti pripravljen na najhujše posledice. Očitno se je on že odločil, kako se boš ti, pa je odvisno od tebe. Mislim pa, da si se že.

Postavi vprašanje Vsa vprašanja

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri