Cosmolog

Prijateljski poljub?

Na novoletni zabavi me je prijatelj, medtem ko sva v diskoteki čakala na pijačo, poljubil na usta. O tem se nisva pogovarjala vse do zadnjič, ko sem ga vprašala, kaj se je takrat zgodilo, in rekel mi je, da je bil le prijateljski poljub. Ker mi je fant všeč, zdaj ne vem, kaj naj si mislim o vsem skupaj. Kaj naj naredim?

Odgovor strokovnjaka:

Prijatelju – ta beseda je med moškim in žensko zelo relativna – si telesno všeč. Na novoletni zabavi, kjer je bilo v krvi najbrž že kar nekaj alkohola, bila si seksi oblečena, glasba je bila neverjetno erotična, so njegove zavore popustile, za hip se je spozabil in njegove ustnice so poiskale tvoje. Vodil jih je prvinski nagon, ki domuje v njegovih hlačah. Nato se je zdrznil in zdaj se dela, da je šlo le za prijateljski poljub.

Če tako poljublja tudi svoje moške prijatelje, potem mu lahko verjameš in je res le tako dober prijatelj.
A bolj verjetna resnica je, da si mu do določene mere seksi in si te telesno želi, vendar pa se s teboj ne vidi v zvezi. In ker sta že tako dolgo prijatelja in imata najverjetneje tudi skupno družbo, si ne more privoščiti, da bi te le podrl, potem pa se ti ne bi več javljal. To bi bilo družbeno preveč zapleteno. Zato svoje seksualne želje zakriva.
To, kar se je zgodilo tistega veselega večera na novoletni zabavi, pa je bil le krajši spodrsljaj njegovega samonadzora. Zato je verjetnejo najbolje, če se tudi ti začneš pretvarjati, da je šlo le za prijateljski poljub, saj si on kaj več od tega ne želi.

Postavi vprašanje Vsa vprašanja

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri