Astrologija

Sara. G:

Pozdravlenji! Zanima me kako bom uspešna v šoli v prihajajočem letu, bova z prijateljcico še naprej v tako lepem odnosu. Zanima me pa tudi kaj me čaka v ljubezni, saj sem nedavno nazaj spoznala fanta, ki mi je zelo všeš, imela sva tudi kratko afero, ampak čusta iz njegove strani so se "ohladila". Kaj me čaka v ljubezni v prihajajočem letu ? Kdaj bom spoznala svojo pravo ljubezen in kdaj bom postala zrela za njo, saj sem po pravici povedano prava "nesrečnica" :P Zahvaljujem se Vam za odgovore! ;)

Odgovor strokovnjaka:

Lepo pozdravljena Sara,
na področju šole se lahko lepo sprostiš, kajti nikoli nisi imela kaj slabših časov, saj je vse bilo in še vedno je bolj odvisno od tega ali se ti da ali pa ne učiti! Najdi dobro motivacijo in volja je takoj prisotna, saj veš, koliko vložiš, toliko dobiš! Vedno se pa lahko obrneš za podporo in pomoč pri učenju na starejšega člana družine, imaš podporo. Pravi odnos se gradi s časom in izkušnjami, prijatelja vidimo v pravi luči, ko smo sami v težavah, takrat se resnično vidi iskrenost in vse ostalo, kar morda ni najbolj prijetno. Mladost ti daje priložnosti za učenje, mar ni tako! Od tebe pa je samo odvisno, kdaj boš resnično pripravljena na vse ostalo, vendar je bistvenega pomena, da najprej spoznaš ''samo sebe''! Želim Vse Dobro.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri