Izbrane so letošnje finalistke za Dekle z naslovnice!

Za nami je avdicija, na kateri je strokovna žirija izbrala naše letošnje finalistke, ki se bodo v naslednjih tednih borile za prestižno in zavidanja vredno naslovnico januarske številke.

Izbrane so letošnje finalistke za Dekle z naslovnice! Cosmopolitan
11. 11. 2015

Žiriji se je predstavilo 20 deklet

Ostro oko letošnje strokovne žirije je pregledalo vse prijavljene kandidatke in izbrali smo dvajset deklet, ki so s svojo prijavnico najbolj prepričala ter si tako zagotovila vabilo na avdicijo.

Izbrana dekleta so se predstavila strokovni žiriji, ki so jo sestavljali:

Katja Štravs, pomočnica odgovorne urednice in urednica lepote revije Cosmopolitan,

Ula Furlan, igralka, voditeljica in mentorica na letošnjem projektu Dekle z naslovnice in

Aleš Bravničar, priznani slovenski fotograf, ki bo letos poskrbel, da bo zmagovalno dekle na naslovnici januarske številke videti še posebej cosmopolitansko.

Finalistke bodo razkrite v naslednji številki revije Cosmopolitan

Poglej v zakulisje letošnje avdicije, mi pa vam bomo tri finalistke, ki jih bomo skupaj z Nadjo, prejemnico največjega števila glasov, razkrili šele v naslednji številki revije Cosmopolitan.

V naslednjih tednih se bodo naše štiri finalistke družile z mentorji Ulo, Anjo, Anelo in Davidom, vse to pa boste lahko podrobno spremljale na www.cosmopolitan.si, prek naših družabnih omrežij in seveda v prihajajočih številkah revije Cosmopolitan.

Zmagovalka izziva bo spoznala Cosmo svet, se nam pridružila na številnih dogodkih, prejela fotografiranje za naslovnico Cosmopolitana, vključno z zvezdniško pozornostjo in razvajanjem ter večstranski intervju.

Zmagovalka bo v dar prejela še:

uro Elixa iz Zlatarne Celje,

novi Fiat 500 (na uporabo za 1 mesec),

kozmetični paket Dvorca Trebnik in

paket kozmetike Catrice.

darila za Dekle z naslovnice

Vse finalistke pa bomo opremili tudi z lepotnimi presenečenji, paketom Dvorca Trebnik in kozmetično torbico z izdelki Catrice.

Cosmo dekle iz naslovnice 2016 - Casting 1

Pokrovitelji

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri