Finalistke projekta Dekle z naslovnice spoznale svoje mentorje

Punce, ki tekmujejo za naziv Dekle z naslovnice, si že spoznala. Finalistke so poleg snemanja opravile še druženja z mentorji iz različnih področij. Na zabavnih srečanjih so dobile vse potrebne nasvete in usmeritve za kariero kot tudi uporabne napotke za vsakdanje življenje.

Finalistke projekta Dekle z naslovnice spoznale svoje mentorje Arhiv Cosmopolitan
27. 11. 2015

Ula Furlan je punce peljala na modni dogodek Swap party na Ljubljanski grad, kjer so jo lahko videle v akciji. Ula je bila sogovornica na okrogli mizi, na kateri je glavna beseda tekla o tem, kako izpostaviti žensko energijo preko nastopa, oblačenja, kako ne postati žrtev modnih smernic, ampak ostati zvesta sama sebi.

Ula

Finalistke so lahko Ulo spoznale v kar treh različnih vlogah: kot sogovornico in strokovnjakinjo, medijsko osebnostjo in še kot novinarko Planeta TV, saj je o dogodku snemala prispevek.

Ula

Ula je Urški, Nadji, Larisi in Maji dala veliko nasvetov, debata pa je tekla tudi o tem, kako prideš v življenju do faze, ko se ne obremenjuješ s tem, kaj si o tebi mislijo drugi, pokomentirala, kako so se odrezale na avdiciji in jim dala spodbudne napotke.

Blogerka in manekenka Anela šabanagić jim je zaupala svojo zgodbo ter pojasnila kako za grajenje kariere in svoje znamke koristi blog ter družabna omrežja, kako se je v modi naučila veliko o sebi, na kakšen način se lahko v modi razviješ in kako postaneš znamk, kako se nanje znamke obrnejo.

anela

Izpostavila je tujino, kjer je zgradila največ manekenske kariere, punce pa tudi opozorila, da moraš biti v tem svetu vedno v pogonu, aktiven, ne smeš zaspati ter jim za konec še vse skupaj predstavila s primeri.

anela

Tako so na primer vse skupaj (kot za blog) fotografirale sladke dobrote, ki so jih navdušile v kavarni Twenty Caffe v Kristalni palači.

anela

Finalistke so se z Anjo Rebek srečale kar v njeni pisarni, ki si jo delil z agencijo Publicis, kjer jih je presenetila z odličnimi macroni in vrticami.

Anja

Anja jim je skozi svojo zgodbo in izkušnje zaupala veliko nasvetov, ki jih lahko koristijo prav na vseh področjih svojega življenja.

anja

Punce so ji zaupale, kaj želijo v prihodnosti, Anja pa jim je svetovala tudi glede tujine, kjer je sama nekaj časa živela.

Najbolj zanimivo pa je bilo pri Davidu Urankarju, saj so se punce preizkusile kot njegove sovoditeljice v oddaji Avtomobilnost.

Prvič so se odpravile na snemanje le, da so malce povadile, videle, kako je pred kamero, kako poteka snemanje in vodenje, kaj vse mora početi voditelj, kako se znajde v vseh situacijah, naslednjič pa so punce morale pred kamero še same.

Predstavile so Fiat 500, avtomobil, ki ga končna zmagovalka dobi v uporabo za en mesec. Punce so se odlično znašle, njihov prvi voditeljski podvig pa si lahko ogledaš naslednji četrtek na RTV Slovenija.

Oglej si še VIDEO: Zakulisje modnega snemanja 4 finalistk za Dekle z naslovnice!

Pokrovitelji

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri