VROČE: 5 najbolj obetavnih novih slovenskih blogerk

Naša novinarka Petra Rozman je izbrala 'novo generacijo' mladih modnih in kreativnih blogerk, ki kot vzhajajoče zvezde na svoji poti še veliko obetajo! Pišejo o vsem in objavljajo vse, kar se dogaja okrog njih in kar jih v življenju navdušuje. Moraš jih spoznati.

VROČE: 5 najbolj obetavnih novih slovenskih blogerk (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
1. 7. 2016

1 Neja Stoilkovsky, 19-letna študentka komunikologije (na fotografiji zgoraj), nam je razkrila 3 ključne stvari za uspeh na družabnih omrežjih

Sara

2 Sara Zavernik (na fotografiji zgoraj) je 23 letna študentka na Pravni fakulteti v Mariboru, ki ustvarja blog The Blonde Bliss.

Nina

3 Nina Stanič (na fotografiji zgoraj) je 21 letna študentka na Visoki šoli za umetnost, ki pravi: "Vse, kar objavim na svojem blogu, prihaja iz mojega srca"

Taja

4 Taja Košir Popovič (na fotografiji zgoraj) je 21-letna študentka, ki nas je navdušila s svojim instagram profilom.

Alja

5 Alja Bitenc (na fotografiji zgoraj) pa je 25 letna študentka tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi, ki od oktobra 2015 piše tudi odličen blog ABC Style.

Daj, zaupaj nam, te je katera še posebej navdušila?

Pripravila: Petra Rozman
Fotografije: osebni arhiv

Poglej si še zbirko oblek, ki so rezane v predelu trebuščka - super način za dosego popolnega videza!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri