COSMO poletni giveaway, 8. teden čudovitih NAGRAD🤩

Nate tudi ta teden čakajo poletne nagradne igre in SUPER nagrade! Ne zamudi te imenitne priložnosti, da si polepšaš poletje. Teče že osmi teden, ko si lahko prislužiš kaj lepega!

COSMO poletni giveaway, 8. teden čudovitih NAGRAD🤩 (foto: COSMO POLETJE) COSMO POLETJE
3. 8. 2022 | Promocijsko sporočilo

COSMO POLETJE za vsako pravo COSMO BEJBO

V rubriki COSMO POLETJE boš tudi letos našla najboljše poletne članke, ki jih mora prebrati vsaka Cosmo bejba, ki želi biti v koraku z modo, slediti zadnjim lepotnim nasvetom in skrbeti za svoje zdravje! In se ob vsem tem seveda še neskončno zabavati.

COSMO GIVE-AWAY

Nikar pa ne zamudi tudi poletnih nagradnih iger!

V vsakem Cosmo poletnem giveawayu boš lahko izbirala med več nagradami, ki bodo tisti teden na voljo, ter izbrala tisto, kar si najbolj želiš. Vsak teden znova.

Vsak teden pa bo žreb določil, katera bo dobitnica nagrade. Boš to morda prav ti?

Tokrat podarjamo:     

• 1 x brezžične slušalke Xiaomi

• 1 x Kolagen UP, Malinca

• 1 x Afrodita Professional Summer Affair očarljivo parfumsko olje z bleščicami           

Kako sodeluješ?

Zelo enostavno je! :) Klikni na gumb "Izberi" pod darilcem, ki ti je najbolj všeč, vpiši svoje podatke, klikni še na gumb "Pošlji" in drži pesti, da boš izžrebana.

Afrodita Professional SUMMER AFFAIR OČARLJIVO PARFUMSKO OLJE Z BLEŠČICAMI

Intenzivno parfumsko olje z bleščicami za telo te bo odelo v privlačen zlat sijaj, tvoje telo pa bo objel božanski cvetlični vonj, ki bo trajal in trajal vse do konca zabave.

Brezžične slušalke Xiaomi

Brezžične slušalke, zasnovane s podporo Bluetooth 5.0. Opremljene so z vgrajenim čipom Realtek 8763, ki se lahko uporablja za dvostranske klice, kakovost zvoka pa je zagotovljena z digitalnim zmanjševanjem šuma DSP.

Kolagen UP, Malinca

Malincin Kolagen UP je veganski spodbujevalec kolagena, ki podpira naravno tvorbo kolagena v telesu ter skrbi za navlaženost kože od znotraj navzven. Gre za popolnoma naraven izdelek brez glutena, laktoze, sladkorjev in s popolnoma nevtralnim okusom. Inovativna formula v kapsulah vsebuje rastlinske izvlečke, aminokisline in ceramide, ki skupaj poskrbijo za bolj elastično in napeto kožo, lepe lase ter nohte. Ključno vlogo igra tudi v povezavi z boljšo gibljivostjo sklepov in zdravjem tkiv.

Sodelovanje trenutno ni možno.