COSMO poletni giveaway, 7. teden čudovitih NAGRAD🤩

Nate tudi ta teden čakajo poletne nagradne igre in SUPER nagrade! Ne zamudi te imenitne priložnosti, da si polepšaš poletje. Teče že sedmi teden, ko si lahko prislužiš kaj lepega!

COSMO poletni giveaway, 7. teden čudovitih NAGRAD🤩 (foto: COSMO POLETJE) COSMO POLETJE
27. 7. 2022 | Promocijsko sporočilo

Ta give-away je zaključen.

Poglej kaj podarjamo v tem tednu: COSMO poletni giveaway, 8. teden čudovitih NAGRAD🤩

COSMO POLETJE za vsako pravo COSMO BEJBO

V rubriki COSMO POLETJE boš tudi letos našla najboljše poletne članke, ki jih mora prebrati vsaka Cosmo bejba, ki želi biti v koraku z modo, slediti zadnjim lepotnim nasvetom in skrbeti za svoje zdravje! In se ob vsem tem seveda še neskončno zabavati.

COSMO GIVE-AWAY

Nikar pa ne zamudi tudi poletnih nagradnih iger!

V vsakem Cosmo poletnem giveawayu boš lahko izbirala med več nagradami, ki bodo tisti teden na voljo, ter izbrala tisto, kar si najbolj želiš. Vsak teden znova.

Vsak teden pa bo žreb določil, katera bo dobitnica nagrade. Boš to morda prav ti?

Tokrat podarjamo:     

• 1 x Ceramidi, kapsule, Medex

• 1 x ženski brivnik BEURER

• 1 x Kolagen lift v tekočini, Medex

• 1 x Afrodita Professional Summer Affair očarljivo parfumsko olje z bleščicami           

Kako sodeluješ?

Zelo enostavno je! :) Klikni na gumb "Izberi" pod darilcem, ki ti je najbolj všeč, vpiši svoje podatke, klikni še na gumb "Pošlji" in drži pesti, da boš izžrebana.

Srečni izžrebanci so:

- Simona N.

- Sara A.

- Zvonka L.

- Laura R. K.

Afrodita Professional SUMMER AFFAIR OČARLJIVO PARFUMSKO OLJE Z BLEŠČICAMI

Intenzivno parfumsko olje z bleščicami za telo te bo odelo v privlačen zlat sijaj, tvoje telo pa bo objel božanski cvetlični vonj, ki bo trajal in trajal vse do konca zabave.

Ceramidi, kapsule, Medex

Vsebuje ceramide, vitamine A,C,E in cink. Izdelek se uporablja za ohranjanje zdrave kože. Izboljša njeno hidracijo in elastičnost, kar prispeva k bolj svežemu in mladostnemu videzu kože. Izdelek je primeren tudi za vegane.

Kolagen lift v tekočini, Medex

Vsebuje ribji kolagen, elastin, hialuronsko kislino, vitamine in minerale. Uporablja se za nego kože, saj klinično zmanjšuje gube, izboljša čvrstost in elastičnost kože. Pripomore k bolj mladostnemu videzu kože, ter hkrati ohranja zdrave lase in nohte.

BEURER ženski brivnik HL 35

Odstrani tudi najmanjše dlačice za mehko in svilnato kožo. Optimalni svetlobni pogoji, zahvaljujoč integrirani LED-lučki. Vodoodpornost IPX 7 - primeren za mokro in suho britje. Gibljiva glava brivnika se popolnoma prilagaja.

Ta give-away je zaključen.

Poglej kaj podarjamo v tem tednu: COSMO poletni giveaway, 8. teden čudovitih NAGRAD🤩