Kaj storiti, da tvojega kužka pozimi ne bo zeblo? Upoštevaj ta 1 preprost TRIK!

Ker si naši kosmati družinski člani zaslužijo le najboljše!  

 
Kaj storiti, da tvojega kužka pozimi ne bo zeblo? Upoštevaj ta 1 preprost TRIK! (foto: Profimedia) Profimedia
29. 11. 2022

Tukaj je hladnejši del leta, ko so dnevi vedno krajši in temperature nižje, vse to pa vpliva tudi na tvojega kužka. Kljub temu, da so bolje opremljeni za spopadanje s hladnejšim vremenom in jih ne zazebe tako hitro kot nas, pa je veliko odvisno tudi od pasme in tega, koliko časa preživi zunaj.   

Da bo tvoj kosmatinec izgledal kot modni navdušenec in mu bo med zimskimi sprehodi tudi toplo, smo zate pripravili izbor najljubših kosov iz slovenske spletne trgovine Flouffy.

Kateri je tvoj najljubši?   

#1  

Pleten puloverček z zlatimi detajli bo tvojemu psu hkrati topel in eleganten, lahek in raztegljiv material pa mu bo omogočil normalno gibanje.  Kaj praviš na to, da bi z njim nosila ujemajoč stajling?

Siv pleten pulover, Flouffy (39,90 €)

#2

Mali jelenček Rudolf ... to si boš zagotovo prepevala od trenutka, ko boš zagledala pasji brezrokavnik, čigar kapuco krasijo jelenji rogovi. Tako topel in hkrati tako čaroben, da bi tvojega kužka še Božiček zlahka zamenjal za svojega pomočnika. 😉

Prešit brezrokavnik Sven, Flouffy (85 €)

GLASOVANJE za Cosmopolitan PET Awards 2022 je odprto 🐶 (glasuj TUKAJ)

#3

Za popoln večerni spanec, jutranje drnohanje ali popoldanski počitek. Udobna, mehka in topla puhasta postelja je must-have za zimske dni tvojega kosmatinca!

Puhasta okrogla postelja, Flouffy (54,50 €)

#4

Ko dežuje, sneži ali je preprosto pasje mraz, pridejo na vrsto plaščki, ki bodo tvojega štirinožca zaščitili pred vsemi zunanjimi vplivi. Nas je navdušila prešita vodoodporna jakna, ki ima na hrbtu tudi dodaten žepek.

Dežna jakna, Flouffy (69 €)

#5

Nekaj, kar bo pogrelo srce, pa je nova plišasta igračka, h kateri se kuža lahko stisne ponoči ali v trenutkih, ko te ni ob njem. 

Plišasta igrača oblak, Flouffy (4,80 €)

Partner rubrike: Zavarovalnica triglav