Pozabi na mini krila, ki jih opaziš na vsakem koraku, saj jih bo to poletje zamenjal šik in udoben trend

8. 7. 2024
Pozabi na mini krila, ki jih opaziš na vsakem koraku, saj jih bo to poletje zamenjal šik in udoben trend (foto: Profimedia)
Profimedia

Bermuda hlače so se vrnile na številne modne brvi.

Minili so časi mini kratkih hlač, zdaj pa si bele bermuda hlače utirajo pot v naše omare. Ne glede na to, ali so iz džinsa, svile ali lanu, se odlično podajo k vsem našim sezonskim videzom. Na modnih brveh in v uličnih stilih je ta moški kos na voljo v brezhibnih odtenkih in postaja nepogrešljiv del spomladanske garderobe.

Bele bermuda hlače na modnih brveh

Oblikovalci so na modnih brveh pomlad/poletje 2024 predstavili bermuda kratke hlače v svetlih silhuetah. Jil Sander se je za razkritje tega trenda odločil za enobarvno silhueto, medtem ko je Valentino pod vodstvom Pierpaola Picciolija bele bermuda kratke hlače združil z modrčkom v istem odtenku, ki ga je kombiniral s široko srajco.

Victoria Beckham je medtem bermuda hlače kombinirala s sivim puloverjem z V-izrezom pod krem suknjičem.

Kako nositi bele bermuda hlače?

Temu trendu so podlegle tudi znane osebnosti, ki so bele bermuda hlače nosile v različnih pomladnih silhuetah. Bella Hadid je nosila brezhibne bermuda hlače s črnim pasom pod belo srajco, ki jih je kombinirala s škornji s kvadratnimi konicami. Hailey Bieber je svoje bermuda kratke hlače nosila z belim zgornjim delom. Manekenka je obleko dopolnila s temnimi usnjenimi sandali in pasom z zlato zaponko. Chloé Harrouche je ta trend kombinirala s plaščem, belo srajco in športnimi copati v istem odtenku, pri čemer je pokazala elegantno silhueto, podkrepljeno z nekaj črnimi dodatki.