V svoje stajlinge vključi teh 7 barv in vsi bodo mislili, da za oblačila zapraviš na stotine evrov

26. 6. 2024
V svoje stajlinge vključi teh 7 barv in vsi bodo mislili, da za oblačila zapraviš na stotine evrov (foto: Profimedia)
Profimedia

Ti odtenki dvignejo ceno še tako običajni majici.

Ste se že kdaj znašli v trgovini pred enakimi kosi oblačil v različnih barvah in se zavedali, da je eden videti drag in razkošen, drugi pa je, čeprav gre za isti model, videti manj kakovosten, skoraj kot če je zaradi same barve material videti cenejši? Zelo pomembno je, da ne podcenjujemo moči barv. Če želite v vsaki situaciji biti videti imenitno, Wanted.rs priporoča, da nosite oblačila v teh tonih:

1. Umazano ali kremno bela barva

Bela bo vedno vaš as v rokavu, ko boste potrebovali obleko, ki bo izžarevala tiho razkošje. Ne glede na to, ali ste v tej barvi od glave do pete ali pa se preprosto odločite za en kos v svetlem odtenku, sta lahko umazano ali kremno bela barva ​​vaši najboljši prijateljici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Morgane Renaudi (@morganerenaudi)

2. Masleno rumena barva

Ta vesela barva je idealna za pomladne obleke. Če dodate k svojemu videzu le en kos oblačila v tem neustavljivem odtenku, boste takoj videti ekskluzivno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasha Mei (@sasha.mei)

3. Čokoladno rjava barva

Lani so rjavi toni postali zelo trendovski, svojo prevlado pa nadaljujejo tudi letos. Odličen način, da jih vključite v svoj videz, je, da nabavite usnjene jakne v rjavih odtenkih, zgrešili pa ne boste niti, če se odločite, da boste v rjavi od glave do pet.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @selkolas

4. Rdeča barva

Tako kot rjava je tudi rdeča lani zavladala ulični modi in ne namerava odstopiti. Ta ognjena barva, še posebej malo temnejša rdeča, je lahko odličen način za razbijanje dolgočasne oprave, sploh če jo kombinirate s svetlimi toni ali sivimi odtenki. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valeria • Fashion Consultant (@sobalera)

5. Olivno zelena barva

Medli odtenki zelene, kot sta žajbelj ali olivna, lahko naredijo celo najpreprostejšo jakno ali hlače videti, kot da so dvakrat dražje. Še posebej, če izberete kose iz usnja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T. Edit (@tribunedit)

6. Modra barva

Modro barvo morate imeti med svojo spomladansko kolekcijo. Ne samo da se ta barva dobro poda vsem, ampak obrazu daje tudi svežino. Zelo in je, da se od glave do pet odenete v džins.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @stylegator

7. Črna barva

Črni se ne odpove nihče, ki je rad videti trendovsko. Črna spada med varno izbiro, s katero nikoli ne zgrešite, in poskrbi, da je vaša postava videti vitkejša.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CC Mason (@ccmasonrlly)

Zadnje čase je popularen trend oblačenja 'mafijska žena' (ang. mob wide). Videz zaznamujejo krzneni plašči, črna oblačila in leopardji tisk. Poigrajte se s kroji in teksturami, če izberete obutev v drugih barvah s seznama, pa je lahko črna vaša najboljša prijateljica pri obleki.