Nepričakovan trend kontroverznih kopalk: Te kopalke bodo kraljevale letošnji kopalni sezoni

15. 5. 2024
Nepričakovan trend kontroverznih kopalk: Te kopalke bodo kraljevale letošnji kopalni sezoni (foto: Profimedia)
Profimedia

Kako točno že izgledajo? 😍

Nekaterim nadvse ljubke, spet drugim preprosto čudne, kopalke tankini so brez dvoma eden izmed najbolj kontroverznih trendov kopalk. Najdeš jih v različnih barvah, vzorcih in stilih, vsem pa je skupno, da razdvojujejo internet.  Če so ti všeč ali ne, obeta se ti poletje polno tankinija!

Po čem se tankini razlikuje od tradicionalnega bikinija?

Tankini je dvodelni set kopalk, ki ga večinoma sestavljata nekoliko daljši zgornji del, ki spominja na majico z naramnicami, in pa spodnji del, ki je enak spodnjemu delu bikinija. Čeprav gre za dvodelne kopalke, tankini nudi nekoliko več pokritosti kot tradicionalen bikini, in je zato priljubljena izbira za vse tiste, ki rade posežete po skromnejšem izgledu, a vseeno uživate v udobju dvodelnih kopalk. Tankini je bil priljubljena izbira med leti 1990 in 2000, vse pa kaže na to, da bo plaže ponovno krasil v poletni sezoni 2024.

Ne spreglej:

Na TikToku se je razvnela vroča debata med številnimi ustvarjalci, pri čemer se nekateri zgražajo nad kopalkami, nekateri pa ne morejo prenehati izpostavljati njihovih prednosti. Ne gre zanikati, da tankini res predstavlja številne prednosti. Zgornji del nudi boljšo oporo, kar je vsekakor pomemben faktor pri izbiri kopalk, zlasti za ženske z večjim oprsjem. Zaradi svoje daljše silhuete zgornji del tankinija pokrije več kože, najdeš pa lahko tudi takšne modele, katerih spodnji del pride v obliki kratkih hlač ali krila, kar je predvsem priročno za tiste, ki prisegate na diskreten videz ali pa preprosto ne želite tvegati sončnih opeklin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beachsissi (@beachsissi)

Za vse tiste, ki se v bikiniju počutite preveč razgaljene, izgled klasičnih enodelnih kopalk pa vam enostavno ni všeč, tankini predstavlja popolno ravnovesje med tema stiloma, zato je letošnje poletje idealna priložnost, da ga preizkusiš tudi sama! Že veš? Boš letos srebala koktejle v tankiniju ali se boš varno držala že preizkušenih bikink?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maral Swimwear (@maral.swimwear)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Next Swimwear (@nextswimwear)