Zaljubila se boš v priljubljene lanene hlače, ki bodo to poletje zamenjale boho trend

24. 6. 2024
Zaljubila se boš v priljubljene lanene hlače, ki bodo to poletje zamenjale boho trend (foto: Profimedia)
Profimedia

Kvačkane hlače, ki so poletna stalnica, se še eno sezono uveljavljajo kot brezčasen kos garderobe.

Po obdobju priljubljenosti lanenih hlač so zdaj v ospredju hlače, ki jih lahko zasledimo v izjemno zaželenih kvačkanih različicah. Kvačkane hlače z elementi "naredi sam" ustvarjajo brezskrbno, svobodomiselno poletje, polno barvitih in veselih vzorcev.

Kvačkane hlače so priljubljene zaradi svojega boemskega šarma in vpliva sedemdesetih let. Na modni reviji Jil Sander za jesen in zimo 2024-2025 so bile te hlače predstavljene kot del maksimalistične interpretacije oblačil. Kvačkanje, ki je prvotno povezano z oblačili za plažo, ostaja brezhibno tudi v lahkih pleteninah, primernih za vsakodnevno nošenje.

Kvačkane hlače ponujajo nešteto možnosti za stiliranje. Za dnevni videz jih lahko kombinirate z enostavno belo majico ali lahkim pletenim puloverjem. Dodajte sandale ali espadrile ter minimalistične dodatke za brezhiben poletni videz. Za večerni izhod jih lahko kombinirate z elegantno bluzo ali svileno tuniko ter visokimi petami. Ne pozabite na prefinjene dodatke, kot so zlati uhani in elegantna torbica, ki bodo vašemu videzu dodali pridih elegance. Kvačkane hlače so izjemno prilagodljive in primerne za različne priložnosti. Nosite jih lahko na plaži, med sproščenimi sprehodi po mestu ali celo na bolj formalnih dogodkih. Njihova sposobnost, da združujejo udobje in eleganco, jih postavlja med nepogrešljive kose poletne garderobe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Estelle Pigault (@estellepigault)

To poletje pustite kavbojke v omari in se odločite za kvačkane hlače, ki prinašajo svežino, svobodomiselnost in barvitost v vaš vsakdan. Ne glede na to, ali se odločite za maksimalistične, lahkotne, elegantne, barvite ali grafične modele, kvačkane hlače bodo zagotovo dodale poseben pridih vaši poletni garderobi. Z vsemi temi prednostmi je jasno, da bodo kvačkane hlače postale eden izmed ključnih modnih kosov tega poletja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Estelle Pigault (@estellepigault)

Kvačkane hlače so popolna izbira za poletje, saj ponujajo svež in udoben alternativni kos v vaši garderobi. Tukaj je 8 kvačkanih hlač, s katerimi lahko to poletje nadomestite kavbojke in lanene hlače:

Zara, cena: 35, 95 evrov

H&M, cena: 29, 99 evrov

Loulou Studio, cena: 198 evrov

By Malene Birger, cena: 282 evrov

Mango, cena: 49, 99 evrov

Mango, cena: 59, 99 evrov

Mango, cena: 59, 99 evrov

Mango, cena: 29, 99 evrov