Zate imamo 4 trike, s katerimi boš v enem mesecu prihranila VELIKO 💸

Če se ti zdi, da tudi ti nikakor ne moreš privarčevati, imamo zate super trike, ki so pomagali tudi nam!

Zate imamo 4 trike, s katerimi boš v enem mesecu prihranila VELIKO 💸 (foto: Profimedia) Profimedia
29. 11. 2021

Se ti neprestano zdi, da si med prijateljicami edina, ki je vedno brez denarja? Delaš, delaš in delaš - plača pa kar izpuhti! Priznajmo si, vse smo se že kdaj znašle v tej zagati. Ker pa samo z razmišljanjem o tem, kako evri vsak mesec odletijo neznano kam, seveda ne boš dosegla nič, je čas za akcijo! 

Na srečo obstajajo preprosti triki, kako lahko z denarjem začneš delati veeeliko bolje, kot si do zdaj!

1. Shranjuj kovančke

Zakaj ne bi tega, kar so nas učili že v otroštvu, počela tudi danes? Vsak dan izprazni žepek za kovance in jih daj v svojega pujska - tudi tiste za 1 € in 2 €.

Ko bo hranilnik poln, ga odnesi na banko in zagotavljamo ti, da boš presenečena, koliko lahko privarčuješ na ta način. 

2. Jutranjo kavo si pripravi doma

Tudi pri nas je vedno bolj priljubljena kava za s seboj in marsikdo na poti v službo naprej zavije v svoj najljubši lokal. Če preračunaš, da kava v povprečju stane 1,5 €, v enem delovnem tednu tako zapraviš 7,5 €, v 4 tednih pa kar 30 €.

Predstavljaj si, da se temu odpoveš in si kavo pripraviš kar sama doma in jo odneseš v službo. Tako boš denar prihranila z lahkoto!

3. Označi v koledar

Označi plačo na svojem koledarju in se zavedaj predora med dnevi. Prepričaj se, da že vnaprej veš, kateri meseci imajo pet vikendov med plačami in kateri imajo štiri – peti vikend te lahko porine v rdeče številke, zato se pripravi vnaprej in raje povabi punce k sebi na večerjo in koktajle (vsaka naj prinese nekaj s seboj), namesto da greste zapravljat v mesto.

4. Določi "Danes ne zapravim nič" dan

Določi si en dan v tednu, ko ne boš zapravila niti centa. Organiziraj se vnaprej in videla boš, da dejansko en dan zdržiš brez težav. Obroke si pripravi doma, odpovej se pijačam s prijateljicami in izogni brskanju po spletnih trgovinah.

5. Vodi nadzor nad svojimi financami

Da boš imela svoje finance ves čas pod nadzorom, pa ti priporočamo, da si na svoj mobilnik preneseš aplikacijo Mobilna banka GO!, ki lično in pregledno prikazuje analitiko mesečne porabe - tudi po različnih segmentih (živila, trgovina, dom, nakupi, prihodki itd.). Poenostavila bo tvoje bančno poslovanje, tvoje finance pa bodo ves čas pod nadzorom, ne glede na to, kje se v določenem trenutku nahajaš.

Ne glede na to, kateri trik boš preizkusila, pa je vseeno zelo pomembno, kateri banki boš svoje prihranke tudi zaupala.

Cosmo karierne strokovnjakinje ti priporočamo UniCredit Bank, kjer že od leta 1991 stremijo k napredku in digitalizaciji procesov, slogan njihove trenutne kampanje pa je "Račun odprem, še preden mi dostavijo kosilo", saj so se do konca leta povezali z dostavljavcem Wolt, ki novim strankam lahko prinese kar 20 EUR dobropisa na Wolt račun.

UniCredit Bank namreč ponuja nove pakete, ki so prilagojeni tvojim bančnim in nakupnim navadam ter potrebam, na njihovi spletni strani pa lahko izbereš in z le nekaj kliki tudi odpreš tistega, ki najbolj ustreza tvojemu življenjskemu slogu.

Bančni paketi po vaši meri, prilagojeni tudi za mlade

Izbiraj med različnimi paketi ter si ob sklenitvi po spletu zagotovi debetno kartico Mastercard®, ki omogoča tudi spletno nakupovanje, šest mesecev brezplačnega vodenja računa in kar do 40 € nagrade.

Tudi dijakinje in študentke pa lahko svoj bančni račun s paketom Sproščeni za mlade odprete z le nekaj kliki, ob sklenitvi po spletu pa dobite prav tako dobite debetno kartico Mastercard®, ki omogoča tudi spletno nakupovanje, do 30 € nagrade in popolnoma brezplačno vodenje računa do dopolnjenega 27. leta.

Te zanima več? Preberi na www.unicreditbank.si.